Friday, February 24, 2017

Pikku ajatuksia & maalaushommiaViikonloppun ohjelmiin kuuluu se, että vihdoinkin pääsen maalaamaan Lotan huoneessa olevaa vanhaa kaappia. Kävin torstaina Måla & More liikkeessä Museokadulla ostoksilla ja tarkoitus olisikin ensimmäistä kertaa kokeilla näitä Chalk Paint - tuotteita huonekaluun. Kirjottelen tästä lisää ihan pian ja laitan kuvia.

Eilen olin vapaapäivällä ja Lotan kanssa pulikoitiin uimahallissa. Oli tosi kiva päivä, sain siivottuakin jonkun verran huushollia vaikka paljon on vieläkin siivottavaa viikonlopun aikana.
Sitä pitää jotenkin itsestäänselvyytenä siistiä kotia mutta ihan hirvittävän iso jobihan se on. Iltaisin töiden jälkeen voi valita joko käyvänsä lenkillä tai jumpassa - tai vastaavasti suoraan kotiin ja siivoamaan, pyykkäämään ja mitä vielä. Sekin että hurautin eilen varmaan neljä koneellista pyykkiä ja kuivausrumpua ja vaatteiden lajitteleminen kaappeihin (neljään eri vaatekaappiin) - se vie oikeastaan monta tuntia.

Ihanaa on kuitenkin se, että päästään kohta maalaushommiin ja tekemään jotakin - missä se oma kädenjälki ja ihanuus näkyy vuosia eteenpäin eikä semmoista, mikä ei oikeasti näy mihinkään ja on äärettömän tylsää ...  koska se on semmoista hiljaista, äitien hommaa - tai isien ! Siivousta siis tarkoitan.


Mukavaa lauantai aamuakaikille!

1 comment:

  1. Hiljaista joo, ja tärkeää hommaa, josta tulee hyvä mieli, kun on saanut valmista. Otan pikku hiljaa lapsia aina enemmän ja enemmän mukaan siivoamaan ja pyykkäämään ynnä tekemään muuta ja kummasti toisten apu helpottaa äitiä�� Samalla se toivon mukaan kasvattaa oikeaa asennetta. Kiva kun kirjoitit ajatuksia siivoamisesta ja pyykkäyksestä.

    ReplyDelete