Päästän kevään kotiin


Perjantaina vapaapäivällä kotona lasten kanssa ja niinhän siinä taas kävi (ja niin käy aina kun jään lyhyellekin lomalle), että sairastuin flunssaan. Tunnollisesti aina vapaalla näin tapahtuu.
Raahauduin kuitenkin eilen illalla kärrylenkille kaksosten, koiran ja Lotan kanssa vesisateeseen, että saimme haettua pajunkissat huomista virpomista varten. Vielä olisi koristelurumba edessä.

Minulla olisi kutsulippu Kevätmessuillekin, Domus Classicalta - heidän osastonsa minua houkutteleekin, mutta nokka tukossa ja olo tukalana mietinkin just tässä, että menen varmaankin vasta huomenna. Jos yrittäisin oikeasti lepäillä tänään. Mies ollut kolme päivää työreissulla poissa kotoa, joten nautitaan nyt kun on paikalla hoitamassa lapsia kanssani.Lähtivätkin Lotan kanssa kiipeilemään muutama tunti sitten (joku kiipeilyseinäjuttu, se on heidän uusi harrastuksensa yhdessä). Aina plussaa kun lapsi on poissa padiltä (roikkuu ihan liikaa Ipadilla).

Siivouspalvelun kanssa meni muuten todella hyvin! Nyt saan lepäillä & nauttia ihanan siistissä kodissa. Ikkunoistakin tulee auringonvalo läpi ihan erinäköisesti. Ihanaa! Kyselin meidän naapuruston naisilta suosituksia ja yhdeltä perheeltä sainkin vinkin sitten; meillä kävi aivan ihana Jemina  - Jempan Jelppi - palvelusta. Suuret suositukset! Hinta ei ollut ollenkaan paha ja palvelu pelasi. Viesteihin vastattiin nopeasti - jota arvostan aina paljon. Ja kotitalousvähennys - se pitää muistaa tehdä! Ja minua houkuttaisi heidän tarjouksensa ylläpitosiivouksesta parin viikon välein ... 

Jos haluatte kevätsiivoukseen apua (pääkaupunkiseutu, oletan)  - minulta saa pyydettäessä ihanan Jeminan yhteystiedot (oikein mielelläni ne jaan kanssanne!) :) ! Mukavaa lauantaita & nähdään huomenna messuilla, jos sinne tulette!4 comments

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Kiva että tekivät teilläkin hyvää työtä ja olit tyytyväinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli tosi hyvä siivous :) Kiitos paljon suosituksesta :o)

   Delete
 3. Ihanan keväisiä kuvia ja kaksoset ❤️

  ReplyDelete