Uusi tyyny ja muita ihania
Korituolini sai uuden tyynyn. Vein vanhan malliksi Verhoomo Tehtaaseen Hämeentielle ja sain takaisin ihanan, uuden, muhkean, napeilla koristellun istuintyynyn. Jee! Kangas on samaa Svenskt Tennin norsukangasta, jota sieltä tilasin vanhaan nojatuoliini. Sitä jäi yli ja säästelin paloja just sitä varten, että teen niillä jotain järkevää. Enkä esimerkiksi ompele kankasta sohvatyynyjä, joita meillä on muutoinkin tarpeeksi (kyllä poltteli myös se, että olisin tehnyt niistä sohvatyynyjä - mutta vastustelin tunnetta vastaan). No voi kai tämänkin tavallaan laskea sohvatyynyksi ... 

Samalla keikalla Verhoomo Tehtaaseen heidän kaupastaan ostin itselleni tuon ihanan House of Rymin lintukuosisen torkkupeitteen.Ihana kun sain sen kotiin! Piristi kivasti mieltä.

Huomenna onkin suuri päivä - meille tulee siivooja! Ensimmäistä kertaa elämässäni !!! Hui kauhistus, kun jännittää.
Olen opetellut käyttämään ulkopuolista apua lastenhoidossa ja kodinhoidossakin, ihan sen vuoksi, että en stressaa itseäni loppuun eikä meillä ole muutakaan vaihtoehtoa. Siivous on yksi iso juttu, mikä painaa mieltä jatkuvasti. Kynnys on myös aina se, että päästää näitä ihania, mutta ulkopuolisia tyyppejä meidän perheeseemme ja kotiimme. Kauhistelemaan meidän sotkuja.
Mutta siitä tunteesta on vaan mentävä yli ja avattava ovet eikä mietittävä sitä asiaa liikaa. Viime vuonna taisi jäädä ikkunat pesemättä ja nyt niistä tuskin näkee läpi, että tervetuloa siivoojat huomenna.

Nykyisin myös useammin turvaudumme meillä satunnaisesti käyvään lastenhoitajaan, joka hakee yleensä kaksoset tarhasta (ja on muutenkin tosi ihana, terveisiä Venlan äidille!) ja tulee suoraan meille siihen kaaokseen, joka jää jälkeen aamulla kun töihin, päiväkotiin & kouluun täältä lähdemme. Esim. petaamattomat sängyt tai pullistelevat pyykkikorit tai haiseva viemäri ... mitä näitä nyt on ... likaiset astiat pöydillä.
Ja kyllähän se on kamalaa, kun on pedantti luonne ja haluaisi kaiken aina olevan ihanaa ja tiptop täällä kotona. Käytännössä mahdotonta. Koululaiset tulee ja menee välillä täältä ja jättävät jälkensä. Pyykkinsä lattiolle,  vaatteensa pitkin poikin, astiansa ... 

No joo, nämä aina samoja juttuja täällä. Nykyisin avaudun paljon siivoamisesta :D

Mukavaa sunnuntaita kaikki blogini lukijat!

4 comments

 1. Se on kuule niin, että joku päivä sinulla on aikaa siivota kamat itse joka aamu, mutta silloin kaipaat tuota hurlumheitä. Siivooja ja muu ulkopuolinen apu on hieno juttu, mullakin työlistalla siivoojan hankkiminen. Mukavaa leppoisaa kevättä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kevättä ! :) Joo, voi olla noin kun kirjoitit. Ystävä on vanhainkodissa töissä ja sanoo just kans sitä, että se aika nimenomaan tämä aika on sitä, mitä vanhukset muistelee ja kaipaa.Tätä aikaa kun kaikki on hurlumhei ja lapset riehuu ;)

   Delete
 2. Teillä on niin kaunis koti ja täynnä ihania yksityiskohtia, joita voisi ihailla loputtomiin! <3 Tosi hienoa, että olet rohkea ja osaat ottaa apua vastaan! Meidänkin ikkunat kaipaisi pesua ja koska ne on vanhat ja siksi vaikeat pestä, olen ajatellut ikkunanpesijän tilaamista :) Jospa vaikka äitienpäivälahjaksi itselle?

  ReplyDelete
 3. Kannatan! Ei meilläkään rahoissa ryvetä mutta nyt oli pakko nöyrtyä :D Tuntuuhan se aika ökyltä jos on lastenhoitajaa ja siivoojaa ... mutta tilanne on nyt tämä :P

  ReplyDelete