Yllätysjuhlat!

Voi anteeksi hiljaiseloni täällä blogissa. Meillä on tapahtunut yhtä sun toista enkä ole löytänyt sanoja ja kuvia, vaikka monesti uutta kirjoitusta olen aloittanut.

Perhettämme kohtasi suuri suru. Hyvästelin äitini tähtien taakse hänen nukkuessaan pois luotamme. Samalla valmistauduin kevään kohokohtaan eli omiin 40v. synttäreihini joita ei nyt sitten tehnyt mieli juhlia pätkääkään. Olen aina nauttinut myös Vapusta ja brunsseista, ihmisistä ja kuplivasta mutta tälle vuodelle emme tehneet suunnitelmia sattuneesta syystä. Ja olen aina tykännyt järjestää synttärijuhliakin. Fiilistä vain ei nyt ollut.

Mieheni on joutunut toki kestämään jälleen kerran paljon. Lauantaina tullessani jumpasta kotiin pyörällä vastasin ystäväni "skumpalle?!" - pyyntöön kieltävästi. En jaksanut ja meillä Alva jälleen ollut kipeänä - nukkunut huonosti ja semmoista. Ainoa ajatukseni oli kirja ja sohva koko viikonlopuksi.
Kaveri ei antanutkaan periksi ja lopulta sain ukaasin 45min. aikaa laittaa mekkoa päälle ja punaa huuliin ja sitten lähdetään kaupungille hetkeksi tuulettumaan. 

Oi menimme aivan pikkuiseen tapaspaikkaan syömään ja juttelemaan kynttilän valoon, mielettömän kauniiseen interiööriin. Ihanan musiikin soljuessa ja kuplivan hiipiessä vatsanpohjaani oli lopulta niin kiva pitkä lounas, niiiin hyvää ruokaa ...   etten olisi sen tahtonut loppuvan koskaan.

Kotiin tullessani minua odotti toinen ylläri. Talo on täynnä meidän ystäviämme, jotka loihtivat herkkupöydän sekä toivat paikalle jazzbändin ... ja sen tahdissa keinuimme kun kotibileissä konsanaan.

Kiva ilta! Ihanaa, että antauduin sille täysin enkä valittanut sotkuisista pöydistä ja tahmeasta lattiasta vaan annoin mennä. Tietysti olin koko ajan vähän ihmeissäni tästä koko hässäkästä. Tapaspaikka oli ollut pieni vinkki lahjastani - Barcelonan matka kesälle! Olen sinne halunnut mennä jo pitkään. Toiveeni toteutuu ja matkakuume tekee tuloaan. Nyt kaikki Barcelonan vinkit kehiin ainakin majoituksen suhteen.

Sillä lopulta ... onhan se niin että elämä jatkuu meillä täällä ja ne ketkä lähtevät tähdeksi taivaan ...  heillä on aina paikka meidän sydämessämme ja muistoissamme.

28 comments

 1. Voimia sinulle tähän surunaikaan♥
  Äidin poismeno on raskasta...vaikka itselläni se tapahtui jo runsas kaksi vuotta sitten, vielä nytkin välillä tulee kyyneleet silmiin♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Ollut kyllä "iso juttu" ja pohdin tätä asiaa ja juuriani nyt enemmän kuin koskaan.

   Delete
 2. Lämmin osanottoni äitisi johdosta <3 Sinulla on ihana mies ja ihania ystäviä! Järjestivät mahtavan yllätyksen sinulle ja vielä matka Barcelonaan. Ihanaa! Olet oikeassa siitä, että elämä jatkuu surunkin jälkeen, mutta se surukin on rauhassa surtava. Iloa kuitenkin päiviisi!

  Aurinkoista viikon jatkoa ...

  Terveisin, Johanna

  Ps. Me majoitumme Barcelonan matkalla La Ramblan (vai mikä se katu onkaan ;-) varrella kivassa hotellissa (jonka nimeä en muista) Siitä oli kiva matka joka puolelle :-)
  Ihana paikka tuo Barcelona <3

  ReplyDelete
 3. Lämmin osanotto äitisi poismenon johdosta ja onnea syntymäpäivän johdosta. Ihana perhe ja ystävät sinulla. Ilo ja suru kulkevat käsi kädessä, välillä toinen vahvempana, kunnes taas tasoittuu. Iloa uuteen vuosikymmeneen, 40 on hyvä ikä!

  ReplyDelete
 4. Lämmin osanotto vielä täkin kautta Niina ❤ kahvitellaan kun jaksat.
  40 on hyvä ikä ja nainen vaan paranee vanhetessaan. Ihanat juhlat sinulle oli järjestetty ja
  hyvä, että mies ja ystävät tukevat surun hetkellä ❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Ystävät on kyllä kovasti tukeneet ja viestittäneet, laittaneet kukkia ja jutelleet. Kiitos ystävistä <3

   Delete
 5. Lämmin osanotto Niina. Lohdullista on, että he jäävät kuitenkin elämään sydämiimme ikuisesti♥
  Oikein paljon Onnea! Elämässä Onni on ihanat ystävät! Ja tietty noin ihanat lahjatkin parasta.

  ReplyDelete
 6. "Elämä ottaa. Elämä antaa. Mutta myös kantaa." Lämmin osanottoni Niina! Ja paljon onnea syntymäpäivänäsi<3 Ihana lahja ja ihania ystäviä sekä ihanat yllätysjuhlat.. Olet ajatuksissa, Reetta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, mulla on ihanat kaverit :) Kiitos sinulle.

   Delete
 7. Voimia surullisiin hetkiin <3
  Ja tietysti paljon onnea pyöreiden täyttämisen johdosta! Ihania ystäviä sinulla! <3

  ReplyDelete
 8. Osanotto ni arvon blogisisar😇 tää on aikuisuuden ikävä puoli että elämän tämäkin puoli näyttäytyy sillon tällöin lapsena sitä piti vanhempiaan itsestäänselvyytenä...voimia...Onneksi on kevään valoa!

  ReplyDelete
 9. Voimia Niina+ perhe suuressa surussa.

  ReplyDelete
 10. Ensinnäkin iso osanotto äitisi poismenosta ♥ Hän jatkaa kyllä olemassaoloa siellä tähdissä ja läheisten sydämissä!

  Ja voi vitsi, miten kiva yllätysjuhla! Ihan loistavaa, että pääset sinne matkallekin.
  Elämä on niin kummallista... ihanaa ja hirveää samaan aikaan... Jaksamista ja voimia! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tässä oon nyt miettinyt tuota matka-asiaa, että mitenköhän se olisi mahdollista? Meillä ei kuitenkaan ole ketään, kuka hoitaisi lapsia tai minne lapset menisivät esim. pitkä viikonloppu on aika vaikea kohdallani. Ja jos lähtisi yksin, olisi ihan tylsää - yksikään kamuistani ei halua lähteä Barcelonaan. Miehenkin kanssa nykyisin lähinnä hoidellaan lapsia yhdessä joten tuntuisi hänenkin kanssaan matka aika oudolta. No, ehkä se siirtyy tulevaisuuteen kohdallani :( harmitus maximus. Ideana ihana mutta täysin mahdoton.

   Delete
  2. Oi ei!! Älä luovuta asian suhteen... Mie todella toivon että pääset reissuun ja jotenkin toivon että pääset nimenomaan miehesi kanssa <3 Tsemppiä! Pidän peukkuja ja toivetta yllä, kliseisesti--asioilla on tapana järjestyä. Ajatuksin, Reetta

   Delete
 11. Joo no kyllä mä oon vähän luovuttanut :,(

  ReplyDelete