Pomp de lux - vaatekutsut

 Vinski tässä miettii, että kohta mä saan uusia vaatteita ja ihan hyvä niin!Eilen ystäväni Kirsi kävi meillä pitämässä POMPdeLUX - vaatekutsut. Pidin kekkerit nyt ehkä kolmatta kertaa (ellen väärin muista!). Olen hitaasti mutta varmasti lämmennyt tälle tanskalaiselle vaatemerkille ja kotikutsuille - meillä on aina superhauskaa - jutut ja skumpankorkit lentää ... Kaverit ja naapurit tuntuvat myös tykkäävän merkistä. Juteltiin just, että pompit menevät kirppikselläkin kaupaksi heti, eli kyllä tämän merkin ystäviä on! Kaikenlisäksi tykkään, että on porukkaa ympärillä ja rakastan laittaa juhlia ja kattauksia.

Hankin vaatteita lapsille(kin) hyvin maltillisesti. Meiltä ei löydy vaatteita tursuavia kaappeja. Mitään ei jää käyttämättä. Ostan paljon kirppiksiltä ja suosin kierrätystä, mutta näitä uusia en voi vastustaa (ja tosiaan, nämä saa helposti eteenpäin). Tämä kausi tuntuikin olevan täynnä mitä ihanampia juttuja. Juu ja tämä on just mun juttu niiltäkin osin, että kaikki nämä ihanuudet tuodaan sinun nenän eteesi, kotiisi hypisteltäviksi. Helppoa ja kivaa!

Tarjolla laitoin pieniä suolaisia helppotekoisia pompannappeja, leivoin porkkana- ja juustokakkua. Ja sitten me tietenkin nautiskelimme muutaman lasillisen skumppaa (onneksi oli rapujuhlavieraat tuoneet sitä runsain mitoin meille pari viikkoa sitten).

Mukavaa maanantaita!

1 comment

  1. ihana esillepano!
    Valoisaa syksyä teille!

    ReplyDelete