Pullakahvit ja tapetointiajatuksia
Minulla on muutamassa huoneessa tällä hetkellä tapetointisuunnitelmia tai tapetointiunelmia. Eniten ehkä ruokahuoneessa, jossa pinkopahvit ovat kärsineet ja kupruilleet. Aluksi se oli ihanaa ja kuului vanhaan taloon. Nyt se on ruvennut häiritsemään ja tuntumaan nuhruiselta. Kesä on tulossa, aurinko ja avatut ikkunat. Tuulessa liehuvat verhot ... ja sen tunnelman toisi uusi tapetti, eikö vaan?

Voi, kiinnostaa ja himottaa kovin nämä William Morrisit. Suosikkini on oikealla reunassa oleva, johon sydän huutaa laita, laita tuo! Mutta vasemmalla reunassa oleva krysanteemi olisi taas hillitympi ja menisi vanhojen sävyjen kanssa yhteen. Mutta --- krysanteemi on kaukaa katsottuna yhtä massaa eikä kuvio erotu. Apua! Sinipohjainen krysanteemi putosi pois. Sen helmiäinen oli liikaa. Tuleekohan liian viidakko näillä? Nämä kolme nyt kuvattuna niin realistisesti kuin olla ja voi. Mitä mieltä te olette?

Pullakahvit ja mietintämyssy päähän.

5 comments

 1. Ihania pullia! Miten tollaset tehdään?
  Kauhean vaikea valita noista tapeteista, kun kaiki niin hienoja!

  ReplyDelete
 2. Anna sydämen viedä! Mun mielestä noi kaksi räväkämpää ovat sun näköisiä!

  ReplyDelete
 3. Ja minä pidän taas eniten vasemmalla olevasta tapetista :). Tee juuri niin kun sydän sanoo ...

  t. Johanna

  ReplyDelete
 4. Oijoi, miten ihanan näköistä pullaa! Hiilarihimo iski välittömästi :D
  Tuo oikeanpuoleisin on kyllä eniten sun näköinen, mutta kaikki on hienoja.

  ReplyDelete
 5. Itse tykkäsin eniten kans oikeanpuoleisesta. Vasen epäselvä kaukaa, ei säväytä. Keskimmäisen ottaisin kompromissina jos oikea tuntuvia liian räväkältä.mutta oikea siis paras jos vaan rohkeus riittää ja kyllähän sulla riittää 😊

  ReplyDelete