Libertylove!Rakastan Libertyn kuoseja ja nyt keväällä ajattelinkin hieman piristää sisustusta hankkimalla Cilla's puodista TineK:n tyynyliinan kaunilla Libertyn kuosilla. Alva sai joulupukilta ihanan Alma-vauvanuken ja tilasin Almalle pehmeän kangaskantokopan (Libertyn kuosia sekin!) Tanskasta. Eikö olekin kiva?

Pääsiäinen vilahti ohi ja enhän minä muistanut kuvata, vaikka oli sun mitä lammaspaistia ja kevätkattauksia vieraita ja iloa.
Kiva Pääsiäinen siis! Kävimme pitkästä aikaa myös huutokaupassa ja nyt löysin ison kasan vanhoja aterimia sekä kauniita viinilaseja.

Tänään olen vapaalla kaksosten kanssa kotona, kun päiväkoti on kiinni.
Siivoilen ja hengailen ja selvittelen kinastelevia kaksosia. Ajattelimme lähteä hakemaan ulos narsisseja ruukkuihin. Jospa lunta ei enää tulisi ... ?

Mukavaa perjantaita kaikille!

1 comment

 1. Ihana kuva pienestä pojastasi.
  Siivoilin juuri tänään vanhoja valokuvia sisältävää laatikkoa ja koin ihania hetkiä nyt aikuisten lasten lapsuudenkuvia katsellen.
  Ne oli vielä jotain hylättyjä, ei aikoinaan albumiin kelvanneita kuvia ja ihania aarteita löysin.
  Suloisia ilmeitä, kiharapilviä, ruskettuneita mukeloita, leikeissään, lempilelujensa kanssa.
  Oliko kesäisin aina aurinkoista tuhatyhdeksänsataa luvun lopussa?
  Ja miksi muistan sen ajan niin toisin, olen ajatellut, että selvisin hädin tuskin nuorena äitinä. Kuvista välittyi iloisia lapsia, lelukasojen keskellä, puhtaissa vaatteissa, suht siistissä kodissa.
  Kuvathan näki vasta kehityksen jälkeen, joten pilalle menneitä oli valtavasti.

  ReplyDelete