Milka 11v.
Milkan perhe pyysi minua auttamaan sisustuksessa muutettuaan suurempaan asuntoon samassa taloyhtiössä ja vieläpä ylimpään kerrokseen. Upeat näkymät yli Herttoniemen. 

Asunnon pinnat olivat jo tehty joten niihin en päässyt vaikuttamaan eikä tarvinutkaan - niin siistissä kunnossa asunto on. Mukana suunnittelutyössä oli perheen äiti ja tietenkin Milka itse. Hän päätti keltaisen värin ja toimi makutuomarina.

Jotakin kompromisseja tulee aina vaikka pyrinkin antamaan linkit ja ostoslistat :) Tyttö viihtyy nyt kuitenkin sataprossaa omassa huoneessaan. Ja se on pääasia.

Bonuksena etsin ruokailutilaan (ensimmäinen kuva) ihanan vanhan tiikkikaapin perheen pyynnöstä.

Suloiset tekstiilit mm. sängyllä Cilla's (ihastuttava pilkullinen täkki), värikkääät libertykankaiset pehmeät tyynyt meille ompeli tilauksesta Nova Melina, katossa iki-ihana uniikki ranskalainen Petit Volière - valaisin by Mathieu Challières, matto on Lorena Canals Kaarol rug ... sitten sieltä löytyy Jieldeä, Milk Habitat yms. ihanuuksia maltilla. Vanhan keltaisen seinäkaapin löysin kierrätettynä ja maalasin sen kalkkimaalilla sekä vaihdoimme siihen vetimet, jotka ovat Mokosta.

Söpöä viikonloppua kaikille!

2 comments

  1. Aivan ihana! Tästä saankin inspistä raivata oman 10 v esiteinin huonetta... Mukavaa viikonloppua sulle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanaa, että sait tästä ideoita toteutukseen :) Mukavaa viikkoa sinulle Nonna <3

      Delete