Piia & Jami






 






Nyt innostuin tälle viikonlopulle laittamaan tänne minun töitäni esille. Piian ja Jamin kotona autoin mm. eteisen kanssa. Piia oli maalannut tiiliseinän ja pähkäili siihen sopivan sisustuksen kanssa. Perhe asuu 1970 luvulla rakennetussa rivitalossa Helsingissä. Haaveissa oli ollut pitkään Teak - puinen tanskalainen senkki. Tämä senkki huudettiin Bukowskis - nettihuutokaupasta. Annoin sieltä vaihtoehtoja,  ja tämä miellytti eniten perheen äitiä. Samalla etsin ihanan printin sopimaan senkin päälle. Löysinkin sen Stilleben shopista ja kehystytimme sen sekä kaksi muuta jo olemassaolevaa kuvaa yhteiseksi kokonaisuudeksi. 

L- muotoinen käytävä tapetoitiin toiselta puolen ihanalla koiranputkitapetilla. Inspiroiduin vaatenaulakkosyvennyksessä jo valmiina olleesta saman valmistajan tapetista.

Sisäänkäynnin yhteyteen laitoimme kunnon naulakot perheen takeille ja laukuille. Tämä urheileva kolmelapsinen perhe toivoi Hang it all - naulakoita ja laitoimme ne hauskasti yhteen pötköön. Perheen isän nikkaroima penkki maalattiin mustaksi kiiltävällä maalilla. Valitettavasti tila oli erittäin haastava kuvattava ja minä täysi amatööri joten - toivottavasti saatte näistä kuvista jonkinlaisen kuvan tilasta.

Samalla perheen olohuoneeseen valittiin kattoon yksi uusi valaisin, jonka bongasin Finnish Design Shopista, sekä aivan superihana La Lampe Gras sohvan päälle lukulampuksi.

Tällä hetkellä perhe suunnittelee kylpyhuoneremonttia sekä lastenhuoneiden uudelleen järjestelemistä, joten mukana vielä roikutaan henkisenä mentorina. 

Tässä(kin) tapauksessa perheen äidillä on erittäin hyvä maku itsellä ja koti aivan ihanasti sisustettu. Siitä huolimatta jokin tila voi olla ongelmallinen ja sen kanssa tarvitsee jonkun toisenkin mielipiteitä. Silloin esimerkiksi minä voin olla avuksi. Annan ehdotuksia ja kiikutan ja säilön senkkiä vaikka perheen lomamatkan ajan ;) kuten tässä kävi.

Mukavaa sunnuntaita kaikille! Nautitaan, huomenna taas arkinen aherrus alkaa.

2 comments

 1. Kivan näköinen koti! Tuo koiranputkitapetti on jännän erilainen - pidän.
  Todella kaunis tuo senkki ja kuparivalaisimet myös.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Marjo! Ihana koti totta tosiaan ja ihana perhe <3

   Delete