Ihana Äitienpäivän arvonta










Hei kaikki! Pitkästä aikaa pyöräytän käyntiin arvonnan -vaikkapa näin lähestyvän Äitienpäivän kunniaksi. 
Sain arvottavaksi aivan ihastuttavan Rifle Paperin kankaasta ommellun söpöyden, pienen pussukan, Nova Melinalta.  Jos haluat sen omaksi tai lahjaksi niin toimi kuten alla.

Jätä kommenttia boksiin ja kerro siinä vaikkapa omia Äitienpäivämuistojasi, mitä itse toivot Äitienpäivästäsi tai rakkain asia, mitä äidistä tulee mieleen. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi niin tavoitan sinut, jos arpa suosii. Ei tietenkään ole pakko kirjoitella mitään jos ei halua, ihan pelkkä osallistuminenkin riittää. Arvonta on käynnissä sunnuntaihin saakka.

Ps. Nova Melinan työhuoneella Helsingin Oulunkylässä, Mikkolantie 1A (Fashion House) on huomenna ke. 9 toukokuuta Äitienpäivän 
pop - up tapahtuma klo. 10-20. Siellä on hyllyt pullollaan kaikkea somaa. Menkää, menkää!

Laitan arvonnan myös instan puolelle tänään, sieltäkin kautta voi osallistua. Ihanaa iltaa kaikille!

30 comments

  1. Mukana arvonnassa. Antaisin lahjaksi omalle kummitytölleni. Muistot äitienpäivistä ovat niitä, kun lapset laittoivat hissun kissun aamuteet sänkyyn kakun kera. Kilinä ja kolinahan kuului keittiöstä.

    ReplyDelete
  2. Mukana, pitäisin itse kun nykyinen pussukka uhkaa mennä puhki :D mammaseuraa(a) gmail.com

    ReplyDelete
  3. Ihana arvonta, ehdottomasti mukana :)
    aidafounnn@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Mukaan kivaan arvontaan.
    Äiti on elämäni tärkeimpiä ihmisiä ja nyt kun itsellä on lapsia, on ihana seurata miten tärkeitä mamma-lastenlapset -suhteet ovat. Aivan kuin itsellä nuorempana. Sen lisäksi, että äiti on tärkeä ja rakas, hän on myös todella iso apu tukiverkostossa.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Mukana arvonnassa.Paras äitienpäivä lahja ois tietty nukkuminen :)
    hakkinen.mirva[a] gmail.com

    ReplyDelete
  6. Esikoisen synnyttyä pääsimme kotiin juuri äitienpäiväksi, edellisenä iltana, eli tuo ensimmäinen äitienpäivä on toki ikimuistoinen. Ihana arvonta!
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    ReplyDelete
  7. :) arvonnassa mukana
    Naurajatar@suomi24.fi

    ReplyDelete
  8. Oman äidin äitienpäivänviettoon kuuluivat aina valkovuokot, jotka keräsimme veljeni kanssa lähimetsästä. Niitä kaipailen välillä omaanikin äitienpäivään, mutta täällä päin ei oikein valkovuokkoja kasva. Omaan pihaan olen kyllä istuttanut sen tapaisia. Ihana pussukka <3 tiia.ronnberg löytyy gmail.comista.

    ReplyDelete
  9. Mukana arvonnassa :)
    anna_88@luukku.com

    ReplyDelete
  10. Arvonnassa mukana;äitienpäivään kuuluvat meillä äitienpäviälounas ja toivottavasti lämpöä ja aurinkoa,
    t.paivi.englund@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Maailman paras asia on olla kahden pojan äiti!
    Mukana arvonnassa.
    hamalainentm@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Arvonnassa mukana. Mulle on tarpeeksi lahjaa jo siinä että saan olla 3 lapsen äiti <3 krista.virta löytyy luukku.comista

    ReplyDelete
  13. Mukana arvonnassa.
    nailswonderland2011@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Mukana. Lapseni ovat paras lahja <3. tellu.pekkanen@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Yöpöydälläni on Rifle Papersin kalenteri ja lasten keräämiä valkovuokkoja. Tämä ihana pussukka sopisi siihen täydellisesti. Äitienpäivänä herkistää neljän lapsen itse tehdyt kortit sekä viiden lapsen potkut masussa. Ensi äitienpäivänä meitä on vielä yksi lisää..
    Jonna.sargin@icloud.com

    ReplyDelete
  16. Perinteisillä kakkukahveilla juhlitaan äitejä, Hissu. hilsan@luukku.com

    ReplyDelete
  17. Paras äitienpäivälahja olisi se, että vaikkapa kuukauden tai edes viikon ajan lapset tekisivät kaiken pyydetyn kerrasta. Kyllästyttää komennella sata kertaa ja menettää hermot :D
    tuulankoti at hotmail.fi

    ReplyDelete
  18. Me vietetään äitienpäivää ensimmäistä kertaa kesäkodissa. Anoppikin on mukana. Odottelen leppoisaa, aurinkoista päivää rennossa tunnelmassa!
    Ihanaa äitienpäivää sinulle!

    ReplyDelete
  19. Toivon äitienpäivältä yhdessäoloa läheisten kanssa, kaunista säätä ja iloista mieltä. Tarkoitus on tehdä ruokaa silloin isovanhemmille ja näin kiittää heitä <3 mukana kivassa arvonnassa. / lottakooo@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Äitienpäivä on ihana kevään juhla. Lapsuuden äitienpäivistä on paljon muistoja.. Orvokit on kulkeneet äitienpäivästä toiseen tai yleensäkin kukkaset! Omien lasten myötä äitienpäivä muistot ovat myös ihania.. Niin kiitollinen olen että saan olla äiti pojilleni.. itsetehdyt kortit ovat ihania
    ja liikuttavia--rakastan niitä! Rakastan myös Nova Melinan pussukoita(heh!) Hyvää äitienpäivää Niina! reetta.mustola@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Toukokuu on itselleni aikamoista juhlaa, mutta myös aika pysähtyä. Toukokuulle osuu syntymäpäiväni, lapsettomien lauantai, äitienpäivä ja poikani syntymäpäivä aivan lähekkäin. s.kansakoski(at)luukku.com

    ReplyDelete
  22. Muistot äidistä ovat saaneet ihan uuden merkityksen, kun muutamassa kuukaudessa edennyt muistisairaus pakotti äidin muuttamaan pois kotoa vain 72-vuotiaana. Meillä on nyt erilainen äitienpäivä ja aika haikea sellainen.
    m.mattila@nic.fi

    ReplyDelete
  23. Mukana arvonnassa, voi kunpa saisin tuon pussukan itselleni. :D Äitienpäivässä ihaninta on nähdä lasten tuikkivat ja ylpeät silmät aamulla kun tulevat herättämään minua. Myös kiireettömyys.
    minna.isokangas@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Mukaan :) Äiti on ollut minulle aina jotenkin etäinen, joten meidän suhteemme on tuttavallinen.

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    ReplyDelete
  25. Mukana arvonnassa.

    Tiina A.

    ReplyDelete
  26. Äitienpäivä on ihana päivä. Näkee lasten innostuksen, kun tuovat aamupalan sänkyyn ja itse tehdyt kortit ja askartelut.
    Ihana pussukka. Tarpeeseen tulisi.
    merka(@)suomi24.fi

    ReplyDelete
  27. Tää on vasta mun toinen äitienpäivä ja kiitollisena sitä vietän. :)

    sannamaria77 at gmail.com

    ReplyDelete
  28. Moikka ja kiitos kaikille ihanille osallistumisesta :o) Luin kommenttejanne ihan liikutuksessa täällä. Arpa on jaettu ja sen sai instan puolelta kommentoiva Riikka Mulari. Riikalle on viesti jo mennyt perille - kiitos kaikille !

    ReplyDelete