Ihanaa toukokuun ensimmäistä!

Saimme kyhättyä nopeasti maittavan brunssin meille sisätiloihin tänään Vappupäivänä. Eväsretket Ullanlinnanmäelle piti unohtaa. Talo oli täynnä.

Seurana oli naapureita, ystäviä ja opiskeluaikaisia kavereita. Itseäni ei tietenkään taas kuvista näy, koska olen aina se joka kuvaa.

Hulinaa oli monta tuntia ja ainakin pieneen Alvaan bileet vaikutti niin, että neiti nukkuu tuolla meidän sängyllä yläkerrassa ja vieressä broidi katselee lastenleffaa.

Ihanaa Vapunpäivän iltaa kaikille. Huomenna toivotamme arjen mutta ihanasti lyhyt viikko odottelee.


6 comments

 1. Meillä oli vappulounas tänään myös sisällä.Grilli pitäisi tuoda varaston uumenista esille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ulkona oli niin hirveä keli että ei kyllä huvittanut yhtään lähteä Ullikselle picnikille :S Sisällä oli hyvä :) tosin me kaikki emme mahtuneet pöydän ääreen mutta hengailimme siinä ympärillä.

   Delete
 2. Ihanan näköistä hulinaa ja vappufiilistä! :) Me oltiin laiskoja, eikä nähty ketään. Nakki- ja perunasalaatilinjalla mentiin ja päästiin helpolla :D

  Kivaa kevätviikkoa! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Niin - välillä jaksaa ja välillä ei. Me oltiin vappuaatto rauhallisesti kotona - olisin halunnut Mantalle katsomaan lakitusta, mutta mies oli myöhään duunissa, en jaksa yksin tämä koko sakin kanssa mennä yhtään mihinkään, jos ei ole pakko ;D Kaupassakäynti ja kokkailu brunssia varten riitti :) Ihana kun on toukokuu! Kesä, tule jo!

   Delete
 3. Voi ihanaa että toiset jaksaa järjestää tällaisia tapaamisia! Pöydän kattaus näyttää herkulliselta ja kaiken ikäisillä oli varmasti mukavaa. Hyvää toukokuuta sinne etelään 😀

  ReplyDelete
 4. Onpas sinulla ihana blogi! Jotenkin niin elämäntäyteinen ♥

  ReplyDelete