Thursday, July 5, 2018

Antiikkia, antiikkia!Eilinen ihana auringonpaisteinen Fiskars on enää vain lämmin muisto sydämessä - kun katsoo ulos, pilviseen ja sateiseen Helsinkiin.

Erittäin onnistunut reissu Fiskarsin Antiikkipäiville - autoon pakkautuneena aikuisia ainoastaan! Saimme viime hetkellä lastenvahdin. Matkaan siis mukana ystäväni Liisa miehensä kanssa ja mieheni, sekä yksi kappale maastopyöriä. Miehet suuntasivat Fiskars Village Trail Centeriin - maastopyöräreiteille ja me rouvat saimme kierrellä ja tehdä ostoksia (ilman miesten valituksia ja silti kaikki pääsivät mukaan nauttimaan ja viettämään kivaa!). Kuinka hienoa! Miehet eivät siis ajelleet yhdellä pyörällä vaan tuolta centeristä saa vuokrata kaikki vermeet, myös hyvät pyörät alleen.

Messut oli ihanat ja ihmisiä oli paljon liikkeellä. Aika loppui kesken - paljon paikkoja jäi katsomatta. Ehdittiin tutkia Vanha Veitsitehdas sekä siinä alueella olevat myyntikojut. Kävimme syömässä ja kahvilla. Messut jatkuvat vielä viikonlopun ja suosittelen lämpimästi. Fiskars on muutoinkin aivan ihastuttava paikka.

Ensimmäisessä kuvassa oleva ihana ranskalainen kuppi, jossa on nuo pallerohedelmät, luumut? Tuli meille. Ja sitten ostin leikkimökkiin jotakin pientä. Harmittaa aina suunnattomasti, kun löytää kaikkea ihanaa, mutta ei pysty tietenkään kaikkea ostamaan - ihan tylsää! Voi kumpa olisi edes päivän rikas ... Kyllä sieltä tekee ihan huokeitakin löytöjä.

Toivottelen kaikille ihanaa kesäpäivää ja Fiskarsin reissua jos sinne suuntaatte (alueella oli muitakin antiikkitapahtumia parasta aikaa kuten esim. Billnäsin Antiikkipäivät).

1 comment:

  1. Ihania kuvia! Olen menossa vasta huomenna ja toivon löytävän vielä jotain kivaa.
    Kuvat välittävät hyvin Fiskars tunnelman.
    Aurinkoista viikonloppua ♥

    ReplyDelete