Thursday, July 12, 2018

Hankoon, Hankoon ...


Voi elämän huokaus mitä ihania puuhuviloita Hangossa olikaan! Ei voinut kuin ihastella. Ajeltiin autolla vähän huvila-alueella ja haaveiltiin, miltä tuntuisi jos olisi ihana vanha villa kävelymatkalla meren rantaan. Olispa se jotakin se! Elämää!

Ja oi mitä hengailevia ihmisiä olkihatuissa ja raitakuoseissa. Rannalta iloisissa porukoissa palaavia lapsia uima-asuissa. Kesäkaupunki sydämen kyllyydestä. Sitä oli Hanko. Oi, ihana paikka!

Me ajeltiin aamusta rannalle. Otettiin aurinkoa ja uitiin, pomppulinna oli! Yes. Lapset viihtyi. Sinilevät oli just rantautumassa - mikä ei kiva. Mutta uitiin maltilla ja peseydyttiin hyvin. Käytiin herkullisessa saaristolaispöydässä syömässä masut niin täyteen, ettei ole vieläkään nälkä. Kesäruokaa eli lohta ja lohta ja uusia perunoita. Ne riittää minulle koko kesän ruuaksi. Syksyllä olenkin sitten jo lopen kyllästynyt kalaan.

Pitkä päivä - kotimatkalla väsyneet lapset kiukuttelivat jokainen vuorotellen paitsi yksi nukkui. Joten, ensi vuonna majoituksen kera samanlainen reissu kiitos.

Ihana Hanko!

No comments:

Post a Comment