Syyselämää
Syyselämä on aika seesteistä. Töitä ja kotia. Viikonloppuna meillä vietetään kaksosten 4v. synttäreitä. Voiko aika tosiaan lentää -kyllä!? Muistan niin hyvin sen syksyisen kirpeän ilman, kun nukutin kaksostenvaunuissa kahta pientä. 

Jos totta puhutaan, vaihtaisin päiviä pois. Niitä väsyneitä päiviä, kiukkuisia lapsia, nuhanenäöitä, kaaosta kotona. Ollaan jo niin voiton puolella!

Instagramissa vilautin kuvaa erään vanhan kaapin yläosasta, kaapin jota me miehen kanssa kunnostimme. Kaappi on nyt suht valmis tai no ... valmistuu lopullisesti viikonlopuksi. Otan sitten kuvia. Kaapin tarina on jälleen aikamoinen. Minulla on jokin sisäänrakennettu magneetti, joka vetää tätä vanhaa romua puoleeni, ja se ei ole aina järkevää ... ei voi mitään. Mutta jonkunhan ja meidänhän niitä pitää pelastaa käyttöön! Olisipa maailma tylsä, ellei meitä romunkerääjiä olisi olemassa. Lisää siitä myöhemmin ... voin sanoa kyllä vielä,  ettei ollut ihan läpihuutojuttu tai no, en tiedä?  Tunnen vihaa ja rakkautta sitä kaappia kohtaan. Mutta lisää ens kerralla sitten.
Jos ei tulisi näin pitkä blogitauko kun näiden postausten välillä.

Nähdään pian!

2 comments

  1. Blogitaukoja tulee ..elämä vain väliin vie. Samaa mieltä romunkerääjistä, miten tulevat sukupolvet pääsisivät nauttimaan menneiden aikojen huonekaluista, tavaroista ja tekstiileistä ellei niitä jotkut rakkaudella keräilisi <3

    ReplyDelete
  2. Voi mahoton, 4 vuotta jo! Onnea sankareille ja vanhemmille myös ♥

    ReplyDelete