Sunday, October 14, 2018

Toiveita ja ajatuksia
Kotona meillä olisi paljon tekemistä ja pientä remontoitavaakin, mutta ajatuksien tasolla vaan mennään ja se on niin turhauttavaa. Ehkä jos oikein kovasti toivon, saisimme tapetoitua ruokahuoneessa ennen Joulua. Se olisi mieletön Joululahja. Olisi vaikka mitä pientä pintaremonttia todellakin mielessä, mutta valitettavasti mun lompakko ei ole samaa mieltä kanssani. Ollut pitkään aikaan ... plääh.

Muutenkin näin jo lokakuussa ajatukset alkaa kääntyä Jouluun. Olenko ainoa? Mutta hillitsen itseäni ja mennään tuo Halloween härdelli ensin ohi (suunniteltu juhlia kavereiden kanssa) ja taputellaan tämä syysloma (me aikuiset emme lomaile valitettavasti...). Ja sitten iskee joulumeininki varmaankin marraskuun lopulla valoineen.

Vilppu näyttää kuvissa (ja itse asiassa onkin) siltä, että olisi pahan teossa, koska tietää kyllä, että tuo tuoli on ehdottomasti kielletty hänen lojua. Oli niin söpö siinä, että otin nopeasti pari kuvaa, ennen kuin komensin pois.

Kiva viikonloppu takana! Siskon perheen luona käyty syömässä ja kannustettu Lotta harrastuksensa parissa oikein kunnolla. Ääni on käheänä siitä kannustamisesta ... 

Mukavaa alkavaa uutta viikkoa ja lomaa kaikille, jos olette lomalla!

2 comments:

 1. Kyllä täälläkin jo joulu kolkuttelee mielessä ja kutimissa. Syksy kaikessa kauneudessaan kuitenkin menee hurjaa vauhtia eteenpäin... ja aina niitä keskeneräisiä töitä on, pitää vain välillä katsoa mitä kivaa on jo <3 sillä jaksaa ne keskeneräisyydet. Mukavaa syysviikkoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, minä olen ollut kolmatta päivää nyt kuumeessa ja se on outoa, koska en ole ikinä kipeä. Nyt aamulla tunsin kuinka kuume taas nousi mutta sain sen särkylääkkeellä häädettyä.

   Syksyn jutuista tulikin mieleeni, että tänään askarrellaan halloweenlyhtyjä Lotan kanssa!

   Delete