Aikaa ajatella






Sairauspäivä numero jotain, en edes pysy enää kärryillä. Maailman ihmeellisin ja sitkein flunssa minulla totta tosiaan. Kuume sahaa ja välissä on päiviä, ettei ole kuumetta ja sitten taas on. Kaipaan arkea. 

Jotain hyvää, vaihtelin vähän taulujen ja printtien paikkoja täällä. 
Kaksi sain kehystettyäkin, kiitos mieheni avun! Teinipojan huoneeseen meni yksi jonka nakitin työkaverini hakemaan minulle Tukholmasta ja tämän Picassonäyttelyn julisteen laitoin olohuoneeseen. Se oli alunperin ihan eri projektiin, mutta jäi meille. 

Kotona makaamisella on paha puoli. On aikaa ajatella. Katsoa kotia sillä silmällä. Jokainen nurkka repsottaa, huonekaluja pitäisi laittaa vaihtoon, tapetit on jo kovin vaihtamisen tarpeessa. Pinkopahvit kupruilee. Lattia pitäisi maalata. Tänään paistoi aurinkokin ja kaikki tämä oikein korostui.

Kuinka kauan olenkaan haaveillut näistä pintaremonteista? Uaah.
No, luulen että huomenna kun menen töihin ja viikonloppu on täynnä ohjelmaa, kaikki jää jälleen suunnitelmien tasolle ja toteutus uupuu.

Nyt takaisin sohvan uumeniin. Ai hitsi, kun saisi uuden sohvan ... olen selaillut sisustuslehtiä ison pinon ja näissä kaikki on niin ihanaa.

2 comments

  1. Sairaana ei ole kiva olla... Toivotaan että flunssa väistyy, viikonloppu tuo iloa ja ne pinnatkin päivittyy kun sen aika on. Mukavaa marraskuuta <3

    ReplyDelete
  2. Teillä on ihana koti ❤️ pikaista paranemista

    ReplyDelete