Tunnelma nousee
Hei kaikki! Tässä muutama jouluinen kuva, jotka ovat olleet jo instagramissa. En ole valitettavasti ehtinyt joulukiireiltäni päivittää tänne ollenkaan. Joulukuvia kyllä lataan lisää, kunhan ehdin, tosiaankin.

Itsenäisyyspäivänä leivoin meille jälkiruuaksi tuon kuvassa olevan piparkakun, jonka koristelimme ihan vain sokerikuorrutteella. Oli hyvää! Myönnän, että ilahduin kun luin lehdestä, että ehkä saamme valkoisen Joulun myös etelään! Pikkuisen alkaa jo fiilis nousta kohti päämäärää eli aattoa. Minulla on ihanasti välipäivät vapaata, joten tulee aika kivasti putkeen oleilua. Sitä odotellessa ... joululaulut soi.

Maanantaina palasin pitkältä viikonloppureissulta Berliinistä. Instagramin puolella on sieltäkin kuvia. Minulla ei ollut reissussa kuin puhelimen kamera ja sekin kiukutteli minulle välillä (en jaksanut ottaa järkkäriä mukaan).
Tykkäsin kovasti Berliinistä! Tosin me asustelimme aikas kivalla alueella - esikoinen tuossa mainitsi, että kun hän oli kesällä Berliinissä, he asuivat kuulemma halvasti aivan kamalassa ghetossa. Minä nukuin ja söin juustoja tyytyväisenä ihanalla alueella, jossa oli rakennuskanta 1900 - luvun alusta. Kävin myös joulutorilla juomassa kuumaa glühweiniä. Saimme lainata ystäväni tädin asuntoa.

Nyt äkkiä syömään ja selaamaan pari uutta sisustuslehteä. Kaksoset ovat nimittäin Alvan jumppakaverilla leikkimässä vielä ruhtinaalliset 40min! Aah!

No comments