Parhaat tyypit

Tiedättekö sen tunteen, kun tulee rankan työviikon jälkeen perjantai - iltana kotiin? Heittää työvaatteet portaan kaiteelle ja hamuilee toisella kädellä samaiselta kaiteelta flanelliset, maailman pehmeimmiksi kuluneet, asteen liian isot flanellihousut jalkaansa. Villasukat ja viinilasi. Ja tortillat uuniin. Siivooja on käynyt, ei tarvitse tarttua imuriin heti ekana kun tulee ovesta. Tuoksuu puhtaalle. Mukana minulla oli kaupungista ostamani perjantain kukkakimppu. Ah, se tunne! Nyt lepään!
Se on paras tunne ikinä! 

Se, että saa olla siellä missä on kaikki tärkeät tyypit maailmassa. Kotona. Aamulla ei kello herättänyt. Nukahtelin jo sohvalle ja kömmin sänkyyn jonne simahdin saman tien. Nukuimme yhdeksän tunnin yöunet. Jopa kaksoset nukkuivat - uskomatonta. Vinski on ollut hieman nuhainen ja heräillyt. Alva heräillyt muuten vaan - ihan olemalla oma heräilevä itsensä. Ja tämän lisäksi minulla on ollut pari tosi aikaista työaamua tällä viikolla.

Huh, uni tuli tarpeeseen! Ehdin kahvin jälkeen kipaista salilla ja sen jälkeen olen keräillyt tavaroita lojumasta, lämmitellyt kakluunia, lukenut lehtiä. Aika ihanaa!

Ihanaa lauantaista iltaa kaikille teille! Myös te olette parhaat tyypit.

4 comments

 1. Hei
  Osaisitko neuvoa mistä tuollaista pöllöpeliä voi ostaa.
  Näyttää tosii kivalta:)
  Ihanaa tätä vuotta.
  Tuo uusi kaappi on kyllä kaunis.
  T.HP

  ReplyDelete
 2. Ihana lokoisuus, ei vaadi kummempaa. Pienten lasten perheessä lepohetket ja varsinkin yöunet ovat luxusta <3

  ReplyDelete
 3. Moi! Pöllöpeli on Djecon. Löytyykö googletamalla? Sen nimi on Mosa Boo. Itse ostin sen pukinkonttiin Berliinistä.

  ReplyDelete