Saturday, March 9, 2019

Naistenpäivää ja yötä!


Minun naistenpäivän kukkakimput. Ihan itse ostin.

Ääh mikä päivä eilinen olikaan, en sitten ehtinyt tänne toivottelemaan tai postaamaan edes tätä kuvaa. Ymmärrätte kun kerron lisää: 
kävin aamulla keskustassa poistattamassa viisaudenhampaan ja tulin sitten takaisin kotiin potemaan saikkupäivää. Makasin sohvalla koko poski puutuneena tuppo suussa ja välitorkuin Babylon Berlin - sarjan johonkin jaksaan 10 saakka (pari ekaa katsoin noin vko sitten). 
Vaikka sarja on aika tumma ja raakakin paikoitellen, suosittelen sitä esteetikkona. Kaikki interiöörit ovat niin kauniita! Tuttuja tapettejakin siellä vilahtaa ja ihania kattolamppuja  - silmänruokaa kyllä löytyy! Ja Berliini (taitaa olla studio tässä mutta silti ihana ihana Berliini!)!

No illalla Lotalle tuli 3 yökyläkaveria ja voi sitä kikattelun ja valvomisen määrää mitä neljästä tytöstä lähtee. Siis OMG! Sen verran meni sipsiä ja pepsiä huoneeseen, että arvasin yön koostuvan vessassa ramppaamisesta - ja minä kun herään ihan kaikkeen rasahdukseen mitä voi olla ... x 4. Sitten seuraavaksi alkoikin juhlat. Alva oksensi meidän sänkyyn! Ja jälleen toisen, kolmannen ja neljännen kerran eli tervetuloa Mr. George! Sinua ei olekaan pariin vuoteen näkynyt näin rajuna.

Ja kaiken kruunasi teini, joka saapui joskus yöllä kotiin ja alkoi kolistelemaan alakerrassa, keittiössä.

Minun naistenpäivä meni siis siinä että kiskottiin hammas suusta ja sitten en nukkunut silmäystäkään.
Sen takia lähden nyt ihan kohta tuulettumaan ystävän ja kakaroiden kanssa kaupunkiin sushille. Isojen kakaroiden. Nämä yrjötapaukset jää nyt tänne taakse. Ja ehkä lasi valkkaria!

Ihanaa naistenpäivän viikonloppua kaikille ihanaisille!

2 comments:

  1. Voi mikä päivä! Pikaista paranemista pienille ja iloa ja aurinkoa viikonloppuun

    ReplyDelete
  2. Ikävää kun tauti on iskenyt. Pikaista paranemista ja tsemppiä!

    ReplyDelete