Olin ensimmäinen aamupalallaOlen sellainen aamutyyppi että ilman Hesaria en pysty heräämään. Olen tilannut sitä yli kaksikymmentä vuotta ja kovin kiintynyt.
En pysty lukemaan lehteä läppäriltä tai pädiltä.

Heräsin tänään ensimmäisenä ja ehdin fiilistellä hetken ennen kuin pienet jalat tepsutteli alakertaan.

Ja tadaa - tilasin äsken meille William Morrisin tapetit kärsineen ruokahuoneen seinille.Meni jotain 2v. aikaa päättää mitä haluan - meneeköhän seuraavat pari vuotta siinä, että mietin milloin on aikaa ruveta remontoimaan.

En koskaan keksi mitään järkeviä otsikkoja blogiteksteille ja sitä paitsi en oikein keksi mitään kirjoitettavaakaan hah.
Rima niin korkealla ja mitään ei tapahdu mulle - niin en tiedä - mistä kirjottaisin.

Mukavaa viikonloppua!

5 comments

 1. Hei, pieni fiilishetkesi on ihana jaettava.
  Ja se vaan sitten yhtäkkiä iskee, kauhea into tapetoida, saada valmiiksi, nähdä miltä näyttää, kokea tunnelma.

  ReplyDelete
 2. Tapettien päättäminen kaikista ihanista vaihtoehdoista on välillä niin vaikeaa. Ihanaa viikonloppua ja mukavaa kevään odottelua Sinulle.

  ReplyDelete
 3. Olet samanlainen kuin minä. Yli 20v Hesari postiluukusta kotiin joka aamu. Se aamu kun lehti jostain syystä jää tulematta on ankea. Ei luettavaa kun juo kahvia ja syö aamiaista. Lehti illalla ei tunnu enää samalta mutta luen toki jälkikannettunakin. Haluan tuntea painomusteen tuoksun nenässäni ja käännellä rauhassa sivuja omassa tahdissani. Ihanaa sunnuntaita!

  ReplyDelete
 4. Tapetit on varmaan ihanat! Juu ei tapahdu mitään täälläkään:)) Näin instassa mukin missä luki Yes I knit, No I'm not old. Kuvastaa hyvin tän hetken hommia:)

  ReplyDelete
 5. وتوفر شركتنا خدمة نقل الاثاث في مختلف أنحاء واحياء، حيث نقل اثاث شمال وشرق وغرب ووسط وتنقسم أحياء إلى ثلاثة أقسام رئيسة وهي الأحياء التي بالشمال و الأحياء الوسطى والأحياء الجنوبية وكلما أتجهنا من الشمال إلى الجنوب وتقوم شركتنا بتوفر خدمة نقل وتغليف وتركيل الاثاث كافضل شركة نقل اثاث وعفش داخل ما يلي :افضل مؤسسة نقل وتغليف اثاث في شمال
  شركه نقل عفش من الرياض الى ابها
  شركه نقل اثاث من الرياض الى ابها
  شركه نقل عفش

  ReplyDelete