Joulukranssi voi vielä hyvin! Ja muita juttujaTosiaan, mun työkaverini Merja tekee näitä kuvassa olevia kransseja tilauksesta ja viime vuonna tilasin kaksi ja nyt taas. Upeita, ei voi muuta sanoa.

Tänään siivoilen kotona loput joulujutut pois. Mietin tässä, kuinka kaikki ihanat vanhat huonekalut pääsisivät esille täällä aivan eri lailla, jos tätä tavaraa ja kamaa ei olisi niin paljon! Osa jopa hautautuu tavaran alle! Ai että kun ärsyttää tämä jatkuva tavarakaaos! En tahtoisi yhtään mitään tilpehööriä enää mihinkään.

Niin se vaan menee kun on kuusihenkinen perhe. Suurperhe. Että kyllä sitä tavaraa on ja vaatetta ja ei siitä mihinkään pääse. Naulakot pullistelee, urheilukamat lisääntyy vuosi vuodelta. Itsehän olen soppani keittänyt ja sen näin nautin.

Haave. Tilaa. Valkoiset lattiat. Ei tilpehööriä. Vain kauniita vanhoja huonekaluja ja patinoituneita astioita ja kynttilänjalkoja.

Perjantaina lounastauolla kävin antiikkiliikkeessä, suosikissani Fasanissa - yllätyin. Siellä oli paljon kivoja juttuja aikoihin. Ihania astioita, paljon Arabian fasaania ja maisemaa jos siellä muutkin niistä tykkää. Viinilaseja ja kauniita kaappeja. Ihastuttavia rottinkisia kalusteita kesää silmällä pitäen. Joulu on varmaan monelle muullekin äidille tehnyt loven lompakkoon, en ostanut mitään. Mutta unelmoin. Ja muutenkin tuo Korkeavuorenkatu on aivan suosikkini.

Jos salaa haaveilen myös virkeistä eläkepäivistä Korkeavuorenkadulla. Olisihan siinä toteutumista kerrakseen. Mutta toisaalta. Olihan mun unelma joskus tämä puutalo ja se iso perhekin ...

Harmittaa, kun ei oikein paukut riitä blogiin. Mutta jos lupaan, että  tästä lähtien joka viikonloppu saatte tänne kuvia ja juttua? Se olisi haaste minulle itsellekin.

Kaksosten kasvaessa mietin, että voisin ottaa tähän keväälle yhden sisustuskeikan tai muuta hauskaa puhdetta - jos jollain on tarve - ottakaa yhteyttä! Perustin aikoinaan toiminimen, pienen sisustusstudion mutta toiminta on ollut kovin vähäistä. Joskus on kyselty mutta en ole pystynyt leipätyökiireiden sekä perheen takia vastaanottamaan oikeastaan mitään ylimääräistä. Nyt voisi olla kivaa ja luovuus olisi ihana päästää valloilleen.
Avoinna uusille ehdotuksille!

Haave. Uusi/vanha sohva. Jos jollain on myynnissä vanha, ihana sohva - saa ehdottaa kuvan kera!

3 comments

 1. Kaunis tuuhea kuusikranssi säilyykin pitkään kuuraisilla ilmoilla.
  Tila ja valo, se olisikin ihanaa meilläkin!
  Nyt tuntuu kuin joka nurka olisi täynnä eikä mikään kaunis pääse tarpeeksi hyvin esille.
  Ja hei, haaveet on tarkoitettu toteutettaviksi, eikös vain!?
  Mikään ei ole mahdotonta.

  Kaunista tammikuun jatkoa sinulle täältä Mantelilaaksosta missä mantelipuut jo aloittavat kukintaansa! :)

  ReplyDelete
 2. Hyvää alkanutta vuotta ja kyllä kiitos ehdotuksellesi kuvista ja tekstistä viikonloppuisin, jos vain jaksat ja ehdit. Elämä ensin, blogi sitten, mutta kiva, kun näitä pitkäaikaisia blogejakin sinnittelee vielä uusien rinnalla. Ja kiva, että kirjoitat monenlaisista elämänmakuisista aiheista. Kiitos siitä!

  ReplyDelete