Sinivalkoisia löytöjä
Kaipaan ystävien seuraa, porukkaa ja naurua! Astioiden kilinää ja kolinaa keittiössä, juhlavaloja ja kukkamekkoja. Pitkiä illallisia ja herkullisia keskusteluja. Olen juhlien järjestäjä ihminen!

Jauhan ylioppilasjuhla-asiaa vieläkin - tuntuu niin tylsältä että tätä iki-ihanaa kevään juhlaa ei ole. Ymmärrän kyllä, että terveys ennen kaikkea, ja niin se kuuluukin olla. Mutta saanko marista?
Se että poika venytti opintonsa neljään vuoteen oli jo liikaa juhlajärjestäjäminälle.

Asiasta toiseen - marisen lisää. Minne katosi lämmin sää? Jokunen kasvi on pihassa jo palelluttanut lehtensä punaiseksi.
Dahliaa en uskalla vielä edes viedä ulos. Tänä vuonna laitoin ekaa kertaa Dahlian mukuloita esikasvamaan ja hienosti on lähtenyt sisällä. Tämä oli koe, koska en ole mikään pro-puutarhuri (vaan wannabe-puutarhuri) mutta ehdottomasti laitan mukuloita ensi keväänäkin tulemaan.

Kierrätyskeskukset avasivat oviaan ja me hurautimme ystäväni kanssa heti penkomaan.
Ylimmissä kuvissa tänään aamupalalle leipomaani sitruunaunikonsiemenkakkua tarjolla ihastuttavissa kierrätyskeskuslöydöissäni. Olen hurahtanut leipomisen ja puutarhanhoidon kera myös sinivalkoiseen englantilaiseen posliiniin sekä Arabian maisemaan. Onhan minulla niitä ollutkin jo jonkun verran mutta ... heikko kohtani! Ihana käyttää kuvissa erilaisia astioita ja täydentää stailausvarastoa huokeasti.

Voikaa hyvin ja voi kumpa joskus lähiaikoina jo pääsisi rutistamaan oikein kunnolla ystävää!

2 comments

 1. Upea tapetti!
  Ja kynttilänjalka!
  Astiat toki myös, mutta tuskin saan silmiäni irti tuosta kynttiläkuvasta...

  ReplyDelete
 2. Ymmärrän hyvin pettymyksen juhlien suhteen mutta elokuussa sitten. Nyt on
  parempi antaa pandemian laajuntua. Ihanat siniset astiat <3

  ReplyDelete