Leikkimökistä ja muuta


Pari vuotta sitten rakennettiin pihaamme suunnitelmieni mukainen leikkimökki. Bongasin saman tyylisen BoligLiv-lehdestä ja pistimme hihat heilumaan ystävämme kanssa (joka on hyvä rakentelemaan). Kaksoset tykkäävät mökistään kyllä, mutta pikkusen pitäisi siivoilla ja laitella sitä kuntoon. Nyt on saanut lähinnä olla semmoinen kun muksut haluaa ja sen sotkee milloin mihinkin kuntoon. Hankin sinne aikoinaan hassut pyöreät matot, mutta nyt ne on sisällä lastenhuoneessa ja vein tuonne vain jonkun paljaiden varpaiden alle. Uusi matto olisikin kiva!

Leikkimökin vanhat lasten rottinkiset tuolit olen ostanut torista ja tuon pöydän mieheni sai sen jostakin ja laitoin sen leikkimökkiin. Se ehkä olisi kivempi maalattuna?

Aurinkoisena päivänä on kiva lähteä meren rannalle. Kävimme eilen sunnuntaina Kaivopuistossa jätskillä. Itse ainakin syön ihan liian vähän jäätelöä kesällä - kesä on lyhyt ja asia pitää korjata!

Tänään aioin rötköttää luvan kanssa sohvalla ja luukuttaa Trädgårdstider - sarjaa monta jaksoa putkeen! Uuh! Ehkä myös luen. Muita suunnitelmia minulla ei sapattipäivääni kuulu. Ensi viikolla onkin jo Juhannus. Niin ja se tärkein --- tänään olisi illalla jälleen lettukakun paikka.

No comments