Muutama kirppislöytöEilen ajelimme ystäväni Johannan kanssa Tammisaareen kirppiskierrokselle. Matkalla pysähdyimme Mustiossa pienessä söpössä antiikki- ja vanhantavarankaupassa (Patriks Möbel), josta oli tarkoitus katsoa lipastoa lastenhuoneeseen ja ystäväni mökille. Hän löysi molemmat! Itse löysin vanhan yksinäisen viinilasin kokoelmiini.

Matka jatkui Karjaalle jossa kollasimme kaksi keskustassa olevaa kirppistä. Muutama lastenvaate tarttui mukaan! Löysinkin reissusta Alvalle, Lotalle ja Vinskille kivoja vaatteita.

Tammisaaressa kurvasimme Loppis Trolletin pihaan joka on iso itsepalvelukirppari jossa on myös ihanan paljon vanhoja astioita ja huonekaluja. Sieltä ostin pari vanhaa pikkulusikkaa ja nuo englantilaiset sinivalkoiset lautaset (Taas! olen toivoton!).

Kiersimme muutaman kirkon hyväntekeväisyyskirppiksen joita paikkakunnalla oli useampikin. Löysin muutaman mukin ja purkin, kuten myös nuo söpöt pienet kynttilänjalat sekä tuon vanhan bambin. Se teenkö mitään bambilla, en tiedä, mutta onhan se nyt söötti ja tuottaa iloa!

Kävimme lopuksi syömässä YLP! pizzat aurinkoisella terassilla ja sitten kävelimme Tammisaaren vanhan kaupungin läpikotaisin ihastellen kauniita taloja ja puutarhoja. Tammisaaren vanha kaupunki on ehdottomasti käymisen arvoinen ja niin kaunis. Voisin muuttaa sinne asumaan! Ystäväni kanssa me naurettiinkin sitä, että sopivasti siellä oli vastapäisissä puutaloissa ikkunassa myydään lappunen. Olisipa hauska asua vastapäätä kauniissa kaupungissa ja heilutella iltaisin toisillemme ikkunasta. Melkein se onnistuu nytkin koska asumme aika lähekkäin.
Ihan varmasti tulen takaisin koko perheen voimin nauttimaan päivästä Tammisaaressa.

Voin näyttää vielä nuo lastenvaatelöydöt tänään instassa. Alva on ilmeisesti pukeutunut lähinnä uusiin vaatteisiinsa, kun on aamulla mennyt leikkimään päiväkotiin. Eli ovat kelvanneet!

Nyt vikat kahvit ja sitten ulos kukkia kastelemaan! Ostin eilen myös yhden Dahlian kotimatkalta Inkoosta Hagalandet - puutarhalta, sekin aivan ihana paikka.

Laitan tänne loppuun vielä linkin Tammisaaren kirppiksistä. Eli tässäpä tämä  !


No comments