Kesäpäivä

Jokakesäinen Porvoon reissu. Valehtelisin, jos väittäisin että lapset ovat aina hyväntuulisia ja jaksaisivat minun kirppisreissujani ja sitä, että raahaan heitä ympäri vanhaa Porvoota. Ei, eivät he jaksa. Vaikka olisi kuinka kaunista ja kahvi hyvää.
Mutta kuvaa ottaessa hetki oli hyvä.
Kävimme syömässä, kävelimme kirkonmäelle, kurkkasimme kirkkoon, istuimme munkilla kahvilassa. Lapset pitivät kovaa ääntä. Mutta Alva, hän muisti jo paikat viime kesältä. Luomme muistoja.

Lopulta, kun lähdimme kotiin, googletin nopsaan leikkipuistoja Porvoossa ja päädyimme Angry Birds leikkipaikkaan, jossa vietimme aikaa - lapset nauttivat päästessään vapauteen! Jos tiedätte mitä tarkoitan. Puisto on hyvä tärppi jos on pienempiä lapsia mukana.

Arvatkaa mitä, Lotta ei lähtenyt mukaan. Muistan ikuisesti tyhjän tunteen, kun esikoinen alkoi jättäytyä päiväreissuilta pois. Nyt alkaa olla siis tulevan kuudesluokkalaisen mitta täynnä perhematkailua.
Kuitenkin, se sopii jos mennään kahdestaan kaupungille sushille. En ole menettänyt kokonaan! Ja kokemuksesta tiedän että he palaavat.


No comments