Eltsussa
Olin Lotan kanssa eilen valvojana koulun iltapäiväkerhon retkellä Eläintarhan skeittipuistossa. Mikäs siinä oli, auringossa paistatellessa.
Minusta on kertakaikkiaan hienoa, että tälläisiä paikkoja rakennetaan. Eltsu on tosi suosittu paikka. Tosin kuulemma pikkusen liian vaikeita ramppeja. Poikien mukaan Vallila on vähän helpompi paikka ja Eltsussa käy kaikki pro:t.
Näillä matkoilla (vaikkakin Eltsuun on meiltä muutaman minuutin bussimatka ja minä esimerkiksi kävelin sinne) pääsee salakuuntelemaan poikien juttuja. Että mitäs kaikkea se oma poika oikein kavereidensa kanssa oikein juttelee ja kuinka se soljuu joukossa, minkälaiset roolit ovat. Verneri ei ole se kaikista rajuin. Ei onneksi mene päätä pahkaa vaan miettii. Harjoittelee ensin kauan aikaa kunnes uskaltaa toisten perässä hieman kokeilla ramppiakin.

Ja äiti ei olisi saanut koko aikaa seurata kameran kanssa. Laitoinkin sen sitten pois. Ja naaatiskelin lämmöstä kaatuneella puunrungolla istuen. 

Mitäh! Ei kai äiti nyt innostunut hiukan liikaa ? Kaikki vaaleanpunaista ! No mutta kun minulla ei ole ennen ollut tyttöä ....
Menikö överiksi ?
9 comments

 1. Ei kai vaaleanpunaista voi koskaan olla liikaa!? Ei ainakaan tyttäremme mielestä ja onhan tämä äitikin siihen sittemmin hurahtanut...

  ReplyDelete
 2. Ei voi olla liikaa vaaleanpunaista! Ostin itselleni Hello Kitty -kellon kun ei ole likkaa.

  Miten poitsu suhtautuu pikkusiskoon?

  ReplyDelete
 3. Vekarus
  Hyvä :)

  Matroskin
  Suhtautuu tosi hyvin. Ei ole ollut mitään ongelmia asian suhteen. Tykkää hauskuuttaa tyttöä joka nauraa aivan katketakseen pojan ilveilyille ja pieruäänille. Joskus pitää oikein mennä väliin kun tuntuu, ettei tyttö saa hengitettyä räkätykseltään ja kikatukseltaan.
  Yhdessä aina pohditaan pojan kanssa mitä kaikkea uutta vauva on oppinut ja naureskellaan vauvan hassuille tavoille esimerkiksi näyttää kieltä tai kiljua.

  ReplyDelete
 4. Monesti tuon paikan ohi bussin kyydissä istuessani, olen miettinyt millaista olisi istuskella siellä katselemassa oman poikani temppuilua, vuosien päästä.

  Niinhän se on, lapselle pitää jo antaa tilaa ja vapautta, eikä seurata jokaista liikettä kamera kädessä valmiina ikuistamaan jokainen onnistunut temppu :D Eipä varmaan mene kauaa kun Verneri haluaakin lähteä ilman äitiä temppuilemaan?

  ReplyDelete
 5. Ei muuta kuin niin kauan vaaleanpunaista pikkuneidille kun suostuu päälleen laittamaan. Etköhän sitä sitten itsekin jo halua vaihtelua! Tottakai pikkuprinsessalle vaaleanpunaista!

  Kirsikka

  ReplyDelete
 6. Pakko kommentoida (vaaleanpunatrauman itse lapsena saaneena..!) että toi Lotan asu on HIENO! Tuo pukuhan on ihanaa kirkasta pinkkiä, ja kokonaisuus kerrassaan valloittava!
  - sit ois mennyt överiksi jos ois ollut hatun (päällikankaan) värinen pukukin..!
  hakke
  vinde mä olen hyvä arvioimaan kamujen lasten vaatetuksia ja omat kulkee IHAN missä rytkyissä sattuu..!
  :)

  ReplyDelete
 7. Kyllä minukin mielestäni pikkuneidit voivat kulkea ihan vaaleanpunaisissa, meidän tyttönen on jo kohta neljä joten värimaailmaa on pitänyt jo vähän laajentaa...itselläni on ollut ongelmia poikien vaatetuksen suhteen (pikkumiehemmen kohta 1,5 v), kun meinaa aina väkisin mennä ihastelemaan pikkutyttösten suloisia mekkoja ym. Mutta enköhän minäkin vielä ne poikien vaatehyllyt löydä!

  ReplyDelete
 8. Moikka! Minäkin kyllä pukisin vaaleanpunaista ihan överiksi asti, jos olisin tyttöjä joskus saanut :-) No, nyt kävi näin! Voi hitsi, se teidän talojuttu oli kurja. Luin vasta tänään siitä.

  Olin tässä menossa nukkumaan, mutta närästyslääkkeenhakureissulta vielä näköjään jäin koneelle ihmettelemään, hehe.

  ReplyDelete
 9. Hannis
  Muistan itsekin närästyksen, kraanavesikin närästi :(
  Minua harmittaa vieläkin, että se talopahanen meni ohitse. Menee kauan, ennen kuin suostun edes kävelemään sitä kautta jonnekin. Vaikka kierrän ennemmin kuin näen menetetyn unelman.

  ReplyDelete