Ihan puuta heinää
Meillä laiskimuksilla on makuuhuoneen seinällä televisio. Sitä tulee kylläkin katseltua aika harvoin. Lähinnä minä -syötän vauvaa iltaisin uneen ja samalla katson ohjelmia. Aamuisin meidän sänky toki on joskus aika suosittu paikka. Minusta on ihanaa, kun saan lastenohjelmien varjolla esikoisenkin viereeni ja jos oikein onni potkii, häntä saa hieman silittää tai helliä. Joku siitä kommentoikin jo johonkin, että poika on hellyttävä; niin iso ja kovis mutta kuitenkin pieni ja niin pehmoinen. Vernerin poski on kuin silkkiä. Niin sileä.

Aurinkoa on riittänyt ja siitähän minä pidän. Aattona kärräiltiin keskustaan Lotan kanssa aamupäivällä kahville miestä tapaamaan. Lotta sai Hello Kittyn!
Sitä se jaksoi kiskoa narusta ja ihmetellä rapinaa. 

Tykkään kaupungin vappuhumusta; pallonmyyjiä, iloisia ihmisiä, aurinkoa, terassikahviloita, teekkareita myymässä Äpyjään, katumusisointia, vilinää, raitiovaunujen kellojen kilinää sitä riitti ...

Saimme illalla naapurit ja ystävät hetkeksi kylään kuohuvalle (miksi muuten kutsua naapureita joista on tullut hyviä ystäviä? Ystävänaapurit? Naapuriystävät??!!). Mukavaa, mökkihöperöksihän tässä jo pian tulee kun toistemme naamoja ainoastaan katsellaan. Alin kuva on otettu Vanhankaupungin koskelta jossa vietimme vapunpäivää.

Tänään kävin Jäähallin kirpputorilla mutta höh, ei mitään mielenkiintoista. Hirvittävän huonosti tavaraa ja ihmisiä. Ehkäpä kaikki ovat maalla kun tuo perjantaikin oli vapaa. Tai vaihtoehtoisesti yhä juhlimassa?

Muistakaa osallistua arvontaan edellisessä postauksessani! Itse painun salaatin tekoon sillä päätimme juuri avata grillikauden.


6 comments

 1. Mukavan näköistä köllöttelyä ja ihanat köllöttelijät:)

  ReplyDelete
 2. Ihanat kamut siinä;)

  Julia kiittää kummitätiä tulkuista, tykkäsi kovasti!!!

  ReplyDelete
 3. Joo, siellä ne mun suloiset palleroiset sulostuttaa juuri tuolla hetkellä ;D Aina ei ole noin ...

  ReplyDelete
 4. Mekin kävimme Vanhankaupungin koskella ja ajelimme myös Käpylää ja Kumpulaa ihastelemassa. Huomasin, että enemmän ja enemmän alan kaivata kaupungin sykettä; täällä omakotitaloalueella ei tapahdu mitään, mutta kaupungilla, esim. Lauttasaaressa, on selvästi enemmän menoa ja ihmisiä liikenteessä ja siellä järjestetään perheillekin TAPAHTUMIA. Pyhät on tuijotettu toistemme naamoja ja alkaa kaikkia kypsyttää täysillä...

  Löytyisipä kiva perheasunto jostain keskustan liepeiltä, turvallisten pihaleikkien ja koulumatkojen ja hyvien harrastusmahdollisuuksien vierestä. Alkaa tää metsäläisen elämä jo kypsyttää ja lapsetkin olivat ihan innoissaan, kun oli ihmisiä liikkeellä! Taidamme olla kaupunkilaisia pohjimmiltamme....

  Minna

  ReplyDelete
 5. Hei ihana blogi sulla! pitkästäaikaa löysin kivan blogin!:)) kirjoitat kivasti, monesti huomasin hymyileväni lukiessani postaustasi.. tunnistin itseni.. :) Saankos lisätä blogisi blogini listaan?

  Ihanaa kevään jatkoa sinulle ja taaperoillesi!

  ReplyDelete
 6. Minna
  Itsekin monesti pohdiskelen kaupungin ja maaseudun eroja ja mietin, mahtaisinko viihtyä maalla. Päädyn aina siihen, että kyllä -paikkani on kaupungissa.
  Kiitos kommentistasi!

  Anne
  Toki saat lisätä. Kiitti ihanasta kommentistasi, aamu alkoi kivasti :)

  ReplyDelete