Listoja, listoja, listoja ...
niitä piisaa. Tiedättekö tunteen, kun olette hartaasti askarrelleet ja kirjoittaneet joulukortit. Ihanaa, nyt ne on tehty! Siinä lepäävät, kuin seimessä ikään, somassa korkeassa pinossa. Kuoretkin on koristeltu. Saitte kiikutettua ne ajoissa postiin, niin että saitte sen edullisemman postimerkin. Korttitarpeet on kaikki käytetty ; kartongit (ja meillä tänä vuonna, ihka ekaa kertaa, valokuva lapsista) sekä sopivat kirjekuoret, ne on kaikki nyt loppu. Ja sitten alkaa tupsahdella kortteja omasta luukusta sisään. Ja kaikki tähän astiset kortit on olleet sellaisilta joille emme laittaneet itse korttia ... jeah beibit.

Joulupuuhaa riitää joten minä palailen toisella ajalla.
Liikaa asioita listoilla. Mutta yhden listan taidan tehdä lisää. Arvaatteko? Listan joulukortin lähettäneistä ...

10 comments

 1. Hei Niina!

  Upea blogi sinulla, liityin lukijaksi!

  Listoista... Niitä kertyy minullakin, varsinkin näin joulun alla. Listat helpottavat muistamista, mutta ahdistavat pidemmän päälle, kun niihin tuppaa kertyä liikaa tehtävää... :)

  ReplyDelete
 2. Hey honey,
  parasta olla meille kortti tulossa ;) Täältäkin lähti eilen sinnepäin...
  No vitsi, vitsi...

  Täälläkin pidetään listoja. Muuten ei tulis mistään mitään. Tosin tietyt jutut muistaa vaikka unissaan. Mutta kivahan se on vetää listalta tehdyt hommat yli!

  ReplyDelete
 3. Tiedän juurikin tuon tunteen, liian tuttu tunne! Tänä vuonna kortit loppuivat meillä kesken ja aikaa ei ollut lähteä niitä lisää teettämään. Joten pakko oli karsia osa aikaisempien vuosien saajista pois, surullista. Itse tykkään, että vaikkei koko vuonna olisi yhteyttä pidetty, niin on ihanaa saada ja lähettää kortti merkiksi siitä, että mielessä on <3

  ReplyDelete
 4. Minä en tee oikeastaan mitään listoja. Kauppalappu on joskus pakko tehdä; tosin se saattaa jäädä kotiin, ja kaupassa täytyy pinnistää muistikapasiteetti äärimmilleen.

  Joulukortit lähetän vuodesta toiseen samoille tutuille ja sukulaisille, eikä yllätyksiä yleensä tule suuntaan tai toiseen.

  Toivottavasti saat paljon kortteja!!

  - Kristiina -

  ReplyDelete
 5. Täällä on yksi listaihminen ;) Listoja löytyy kyllä useampaan asiaan sekä töissä että kotona. Mutta mulle se sopii. Saa esim. aamulla töihin mennessä katsoa vain kohdan kiireelliset ;) Ja kun asiat ovat listalla ei tarvitse koko ajan miettiä mitä unohtaa ;)

  ReplyDelete
 6. Oi, nyt upposi;-) juuri tuo on se kamalin skenaario joulukortti urakan jälkeen. Ei auta kuin laittaa nettikortit tai tekstiviesti toivotukset; mä en millään jaksa uutta korttisavottaa aloittaa. Ja toinen inhotus on ne Tiimarin kymmenen sentin kortit.. niitä ei meiltä laiteta. Vaikka itse niitä joka vuosi kyllä saadaan kymmenittäin;-);-).

  Sulla on niin ihana blogi; nimensä veroinen! Ja kiitos tuosta nettivinkistä; tuollaista mä olen etsinyt.

  ReplyDelete
 7. Kiitos muistutuksesta...jospa kirjoittaisin ne joulukortit! :)

  ReplyDelete
 8. Yep, yep! Ostoslistaa, työlistaa, muistilistaa, nimilistaa.

  Tulin lipsauttaneeksi Miehelle tällä viikolla lupauksen, että jos tänä vuonna en saa yhtä ainoaa ITSEtehtyä korttia, ostan ensi vuonna valmiit. Vielä ei ole itsetehtyä postiluukkuun tipahtanut... Elän jännityksessä :D

  ReplyDelete
 9. Liina
  Kiitos paljon sanoistasi :)

  -A-
  Tulossa on :)

  Jasminella
  Minulla oli kolme ylimääräistä just tätä tilannetta varten mutta ne menikin sitten myös jo kun ruvettiin miehen kanssa pohtimaan että kuka muu olisi kortin arvoinen ;P

  Kristiina
  Meillä on joka vuosi ollut joku yllättäjä -tuttu joka ei ennen ole laittanut korttia tai sitten ei olla ihan hirvittävästi pidetty yhteyttä. Tulee paha mieli kun saa kortin eikä itse ole laittanut. Plääh :S

  kati
  Minulla ainakin semmonenkin puupää että pakko katsoa listasta aina ... minne mennä, heh heh. Varsinkin kun tuon pienemmän kanssa tulee joskus heräiltyä öisin niin pää on ihan pehmeä.

  Aamunkukka
  Tottakai, minäkin sitten laitan meiliä ja jonkun kivan kuvan menemään niille, ketkä eivät saaneet korttia.
  Kiitos paljon ihanista sanoistasi! Ihan hymyilyttää.

  Krista
  Hyvä, että musta on jotain apuakin :)

  Tanja
  Niinpä. Sanomattakin selvää että täälläkin tykätään jos on omatekeleitä. Yksi saatiin ja se oli oikein oikein hieno! Kiitos vaan Linda jos luet tätä :) :) Hieno oli !!!

  ReplyDelete
 10. Hih, just noin siinä aina käy!
  Aina!!!
  Mistä niitä kortteja oikein tulee???

  Mukavaa joulunodotusta:)

  ReplyDelete