LöytöjäPerjantaina kävin kaupungilla Lotan kanssa etsimässä snapsilaseja. Kyllä vaan! Tutuilla (terveisiä vaan A ja O, melkein naapurista) on mitä kauneimmat pienet lasit, joita ihastelin tässä taannoin. En edes ymmärtänyt, että ne olisivat olleet vanhat, saati sitten snapsilasit. Kyselin perään, että mistä olivat mahtaneet lasten maitolasit hankkia. Snapsilasit. Tanskasta. Ja aikaa sitten jo. Noh, mutta ei se mitään. Minähän en helpolla luovuta. Ja löysin melkein samanlaiset pikkulasit antiikkiliikkeestä Punavuoresta. Satavuotiaat! Ihanaa vanhaa, epätasaista, kuplaista lasia.

Arabian pilkkukannu on ehjä ja sain sen tosi edullisesti kesällä Porvoosta. Nyt vasta ajattelin kuvata sitä teille. Sopii niin hyvin Jouluun. Se onkin mitä mainioin glögikannu.14 comments

 1. Hienoja löytöjä! Minullekin kelpaisi tuollaiset snapsilasit :) (Ja se snapsikin, sen puoleen, jos vain tila sallisi moisen nauttimisen...)

  Ihana Lotta tuossa edellisessä postauksessa. Meilläkin on melkein mahdoton valokuvata Roopea, kun ei se pysy paikallaan vaan juoksee tavoittelemaan kameraa :D

  ReplyDelete
 2. Kivan pirteät värit noissa kuvissa. :) Glögi maistuu varmasti tuplasti paremmalta tuosta ihanasta kannusta. Hyvä, että löysit lasitkin. Se on kiva tunne, kun on päättänyt, että jotain tiettyä pitää saada ja sitten onnistuu. Tarvitsisin yhden vanhan pyyhkeen, jossa olisi vähän punaista raitaa reunassa tai jotain. Saunan ikkunaan ajattelin jouluksi. Mutta kun en jaksa lähteä lasten tai edes toisen kanssa kaupungille kiertelemään. Ehkä ensi jouluksi sitten! :)

  ReplyDelete
 3. Söpö kannu ja ihanat lasit! En olisi kannua heti arvannut arabiaksi! Cath Kidston tuli ensimmäisenä mieleen :)

  Mulla on myös toisinaan vanhojen lasien keräys käynnissä. Löysin aikanaan aivan ihanat jalalliset maljat, erivärisiä kaikki. Ne on vielä jossain pakattuna, mutta täytyykin kaivella esiin jouluksi (ja vaikka kuvata)!

  ReplyDelete
 4. Tosi kauniit lasit.
  Arabian kannua olen myös himoinnut. Pari kertaa olen ollut aikeissa ostaa, mutta nuukuus on vienyt voiton.
  Mieheni mummo keittää meille tyrnimehua ja toi joskus mukanaan sellaiset söpöt maitolasin näköiset snapsilasit (tosi vanhat), jotta voimme sitten ottaa niistä aina hömpsyt vitaamiineja. :)

  ReplyDelete
 5. Ihana tuo kannu, olen monella kirppiksellä ihaillut tuollaista, mutta hinta on ollut liian suolainen..

  ReplyDelete
 6. Hauskat lasit, voisin meillekin ottaa. Ja ihana tuoli... meille sellainenkin, kiitos! (Jos vaikka joulupukki kuulee... :))

  ReplyDelete
 7. Voi kun kauniit lasit. Ja kupliakin vielä, niitä kelpaa sitten ryyppiessä ihailla.

  ReplyDelete
 8. Tuula
  Snapsaillaan sitten myöhemmin jooooo!

  Mar3ngi
  Tattis!

  Miia
  Ens Jouluksi sitten on hyvä! Vuodet vierii niin nopsaan.

  nanna
  Kuva kuva kuva! Mulle tulee nykyään noista Mailegtontuista mieleen se kun kerroit ettet tykkää niistä hirveesti kun niillä on outo naama. Ja onhan niillä! Hah hah! Voi elämä, mun pitäs mennä nukkumaan täältä. Nauran vedet silmissä nyt tätä naamajuttua.

  Emilia
  Minäkin himoitsin kannua kauan. Kunnes löysin sen suht halvalla ja oli pakko puhua mies ympäri, että lainasi mulle rahat siihen ;D

  Mannukka
  Kts. edellinen ;)

  Jutta
  Kyllä se kuulee! :)

  Kotivalo
  Kiitos ! :)

  Merja
  Kyllä kelpaa ja ihailla jos vaan pysyy pystyssä. Ei vaan, vitsi oli toi ;)

  ReplyDelete
 9. Mahtavan ihanat löydöt! Tuota kannua olen joskus päässyt kädessäni pyörittelemään, mutta on jäänyt toistaiseksi hankkimatta... Oon aika pihi:)

  Laitan sulle tänään sitä sähkistä;)

  ReplyDelete
 10. Ihania unelmia sinulla, Niina!

  Mitenkähän en ole vielä osunut luoksesi ennen? Tai luulen kyllä olleeni, ja sitten taaas hukanneeni. Etten hukkaisi enää, pistän sinut linkkilistalleni, jos sopii.... *katsookauniisti*

  Unelmallista joulunodotusta!
  Ps. wwwau, mikä joululahja tuolla aiemmin *peukkua*

  ReplyDelete
 11. Hei, ja Onnea Vielä Kerran talon johdosta! :) Ihan mahtavaa!

  Tosi hyvät löydöt myös!

  ReplyDelete
 12. Mari
  Kiitos, huomasinkin jo :)

  Jaana
  Toki saa linkittää! Kivaa, uusia lukijoita :)

  Teija
  KIITOS ihana ! :)

  ReplyDelete