Myynnissä

Kahdessa ylimmässä kuvassa esiintyvä suuri puinen antiikkikaappi, painava. Ostettu vuosia sitten Antiikkiliike Fasaanista Korkeavuorenkadulta ja maksanut silloin 1000,- euroa.
Hinnasta voimme keskustella meilitse. Tottahan toki, että jonkinmoisella alennuksella lähtee.

Myyty!

Nyt ovi tarvitsee uuden salvan, sillä muutossa avain katkesi lukkoon sisään. Toimittanut tv- kaapin virkaa. Sisään saa vaikka sun mitä, suuri kaappi.

Tosissaan kiinnostuneet voivat laittaa meiliä (niina at lottalili.com), laitan lisäkuvia ja mittoja (kaappi on aika syvä!), ja toki kuvia myös sisäosista - saa tulla katsomaankin. Autamme kaapin kannossa ulos talosta.
Kaappi kuuluu suurempaan ympäristöön, yksinkertaisesti isompaan huoneeseen. Meillä sille ei ole oikein paikkaa, ja se surettaa minua kovasti. Olen tätä nyt muutaman vuoden tässä pyörittänyt päässäni ja näin on. Hyvä koti siis hakusessa kaapillemme!

Keittiöön kuivamuonakaapiksi, telkkarikaapiksi, baarikaapiksi, liinavaatekaapiksi.10 comments

 1. Oi että kun ihana!!! Kaappia tarvittaisiin kovasti ja juurikin tuollaista. Äh kun on vain todella tiukka opiskelijanbudjetti :(.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuonne kyllä mahtuisi yhtä sun toista tavaraa ! :o)

   Delete
 2. Minä ostaisin heti, mutta hitsi kun ei ole kans paikkaa. Itseasiassa pitäisi myydä pari kaappia...

  ReplyDelete
 3. Mahtava tuo kaappinne on mutta ajattele sitä avaruuden määrää, jonka sen poistuminen jättää :) Ja ihania astioita sulla edellisessä, mä löysin juuri myös Tukholmasta kirpparilta eilen leipälautasia ja pikkusarjan herttaisia syviä lautasia lapsille.

  ReplyDelete
 4. juu ihana on, kovasti tarpeelinenkin olisi... mutta minäkin budjetiton ; )
  Varmasti menee kyllä kaupaksi!

  ReplyDelete
 5. Hei!
  Itse sain samantyylisestä, yli sata vuotta vanhasta hyväkuntoisesta kaapista 500 euroa, joten se lienee melko realistinen hinta......

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse en kyllä 500,- myy ei voi mitään. Sitten vaikka pidetään itse.

   Delete
 6. Moikka, tosi paljon tiedusteluja meilissä. Laitoin kaikille meiliä takaisin, mittoja ja kuvia :))) Kiitos!

  ReplyDelete