Valopallerot

Heippa! Hassu juttu sattui muutama viikko sitten. Olin itse poissa ja sillä aikaa pihaamme ja kuistiamme oli lainattu kuvauksiin. Tämmöiset söpöt palloset oli jätetty kiitokseksi meidän keittiön pöydälle. Olihan ne pakko virittää valoketjuun ja asettaa näytille,  vaikka muista pallovaloista olen meillä jo luopunut.

Palailen asiassa enemmän kun on enemmän kerrottavaa. Nyt syömään väliruoka (minkäs sille voi jos kaksosodottajan on vaan syötävä usein;))  ja sitten valmistautumaan kaverin grillausiltaan!


16 comments

 1. Kivan pallerot.

  Täytyyhän sitä syödä ja varsinkin kesällä kaikkea kivaa väliruokaa, kuten mansikoita ja jäätelöä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja eilen kamut oli tehneet ihanaa, suussasulavaa raparperipiirakkaa ja jätskiä jälkkäriksi <3 Terkkuja!!!!

   Delete
 2. Ompa ihanat pallot! Ja miten mukava lahja.

  ReplyDelete
 3. Onpas ihanat pallerot! Aloin joskus askartelemaan villalangasta valopalloja, ja tässä varmaan toimisi sama tekniikka, eli vesi-ilmapalloja ja Erikeeperiä. Taidanpa kokeilla, niin saan vanhat matonkuteetkin käyttöön. :)

  http://pikku-bambin.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. No jo ajattelin, että ootko todella siellä jaksanut mahasi kanssa vielä tuollaisia palleroita askarrella mutta jaksatkin näköjään myös leipoa ja kävellä Linnanmäellä! Kiva huomata, että voit hyvin. Et taida silti Sotkamoon tänä kesänä päästä? Me nimittäin ollaan huomenna lähdössä sinne ja torstaina heti peliin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on niin , että jos kunto on terästä muut tulee perästä ;D Ei vaan, kyllä se osansa syö jos jaloillaan tepastelelee koko päivän. Mies kurvasi jo Sotkamon kautta tässä yks päivä - mä en voi istua autossa pitkiä matkoja ja lentäminenkin on kielletty. Että ei kyllä pääse tänä vuonna kauniiseen Kainuuseen. Harmillista, mutta sitten ensi kesänä ehkäpä? :o)

   Delete
 5. Replies
  1. Ehkä liiankin just sitä mistä oon pyrkinyt eroon mutta en kyllä pysty eroamaan! <3

   Delete
 6. Hello, I try to bother you again with my question about your beautiful wallpaper at your kitchen? Hope to know the name of the wallpaper and the fabriq, or where you have bought it? Thank you very much!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi, sorry if I haven't noticed Your messages before! This is a wallpaper by Duro , collection Gammalsvenska and wallpaper is called Dellen. Try to google where to get it :)

   Delete