Lähellä sydäntäni
Joku lukijoistani kyseli tästä "pähkinärusinakupistani". Löysin sen Fasaani Antiikista edullisesti viime viikolla. Olin hakemassa "jotain vanhaa juttua" somistamaan joulukattaustani. Samoin sieltä ovat nuo vanhat kauniit lusikat, jotka ostin ottimiksi.

Joskus inhosin tämänkaltaisia kippoja, mutta nyt rakastan. Niillä saa ihanasti juhlavuutta joulupöytään - eikä maksa paljoa. Kyllä sinne jotain samantapaisia jäi vielä hyllyyn. Yksi semmoinen ihana, jossa on kahva.

Facebookin puolella jo huutelinkin, että arvonnan voitti Täti Ruskea, onnea hirmuisesti ja jouluriemua sinulle!

7 comments

 1. Sainkin jo sinulta sähköpostia :) Kiitos vielä. Iloisena otan lahjan vastaan kaksikuiselle vauvallemme :) Rauhallista joulunaikaa teille!

  ReplyDelete
 2. Ihana kulho....täytyypä poiketa Fasaanissa joku päivä katsomassa onko kahvallinen vielä siellä tallella :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos vastauksestasi! Sulla on kyllä niin ihana tyyli, koti ja blogi! :-) olis kiva lukea enemmänkin missä teet noita hyviä löytöjä. Siinä yks toivepostaus; Helsingin kivoimmat kaupat ja parhaat putiikit :-)

  olisko sulla jotain shoppailuvinkkejä Tallinnaan? Olen menossa sinne sunnuntaina, jos ei ole kauhea myrsky..

  t. Kulhosta kyselijä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Kiitos palautteesta :)
   Mulla ei ole oikein Tallinnaan mitään vinkkejä, mutta jossain blogin uumenissa on postaus Tallinnasta, kun käytiin siellä koko perheen voimin (ilman siis kaksosia!) joskus aikoinaan, Varmaan löytyy "matkalla" tagillä, jos sivupalkista käy katsomassa.

   Delete
 4. danke für die tollen bilder und inspirationen, liebe grüße von angie

  ReplyDelete
 5. Kaunis kulho! Sehän olisi käynyt kastemaljastakin... :)

  ReplyDelete
 6. Siis niin nätti!! Itsellä hakusessa joku vanha tarjotin..tai tarjotin nyt muuten vain, peltinen..metallinen kynttilöiden alle. Pitäs jaksaa kierrellä kirppareilla.

  ReplyDelete