Arvonnan voittajat on selvillä!Ebbe-arvonta Punavuoren Peikon kanssa on siis päättynyt ja tässä voittajat:

Mekko 110 (joka oli ehdottomasti se tavoitelluin palkinto!), sen voitti nooramustapaa eli s-postia tulossa pian siihen suuntaan Noora. Onnea! Niin söpö mekko.

Paita 110, sen voitti omakseen venla.o.varis. Onnea onnea,  Venla! Saat pian sähköpostia minulta. Aivan ihana tuo poikien Eemeli-paita. Onnekas olet kun voitit sen!

Vauvan kesäpuku 68, sen voitti nimimerkki Forelli. Valitettavasti en pääse katsomaan profiiliasi bloggerissa eli sähköpostisi uupuu. Otatko yhteyttä laittamalla minulle meiliä, osoite löytyy sivupalkista tai laita kommenttia tähän boksiin.
Onnea Forelli! Toivottavasti tavoitan sinut! Puku on ihana ja näkisin saman puvun myös meidän vauvoilla.

Body 68, voittaja on siili, vaatehuttuja. Onnea onnea! Laitan sinulle sähköpostia tulemaan! Bodyja tarvitaan aina, meillä ainakin käytetyin asu on body.

Mekko 62, voittaja on nimimerkki hyttynen, Johanna. Laitan sinullekin sähköpostia tulemaan, onnea! Oi, ihana pikku mekko.

Lippis 50, voittaja on Mari, puolitoistakerrostakotia. Otan sinuun pian yhteyttä, onnea Mari! Kesällä tarvitaan suojaa auringolta, söpö lippis!

Kesähattu 53, voittaja on Miikku! Onnea Miikku sinne sinun blogiin tarpomisesta tanssahteluun. Otan yhteyttä mitä pikimmin. Onnea siis, pitäähän pikkuisen suojautua auringolta, niin söpö hattu.

Onnea vielä kerran ja kiitos kaikille! Teitä oli paljon. Ihana juttu! 


Kuva / photo : Ebbekids.se

8 comments

 1. Ihanaa! Kiitos paljon :-) terkuin Noora

  ReplyDelete
 2. Vautsi nyt saa meidän pikku-ukko ihanan kesähatun:) Kiitos!

  ReplyDelete
 3. Onnittelut voittajille :D

  ReplyDelete
 4. Mahtavaa, voitin! Kiitos, ja lämmintä kevättä!

  ReplyDelete
 5. Kaikille voittajille paitsi Forellille on laitettu nyt asiasta meiliä matkaan. Toivottavasti tavoitan myös pian Forellin :)))

  ReplyDelete
 6. Kiitoksia ihanasta paidasta:) t. Venla

  ReplyDelete
 7. Moikka!!! Mä laitoin sulle just sähköpostia asian tiimoilta. Uskomatonta, että joskus voitan jotain! Ja vielä sellaista joka varmasti tulee käyttöön pienelle pojalleni. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, kiva kun tavoitin myös sinut! :)))

   Delete