Boheemielämää lastenhuoneessa

Sain just Petit Pan - tilaukseni Ranskasta. Halusin muotoonommeltuja aluslakanoita rautasänkyyn, joissa on ihana kuosi. Näistä kuvista ei nyt ihan tule selville miten kivoja lakanat on - mutta ne näyttää just ihanilta. Täytyy ehkä höyrysilitysraudalla vetää tuosta sivusta vielä rypyt sileeksi.
Tulee hieman semmosta prinsessa ja herne - fiilistä kun on muutama patja sängyssä, ja eriväriset lakanat niissä eikö vaan. Tässä on myös ideana se, että kun on yökyläilijöitä saa toisen patjan kätevästi vedettyä lattialle sängyn viereen. Aika ihanan boheemi alkaa huoneesta valmistua, kuten asukkaansakin.

Lotan huone toimii tarvittaessa myös vierashuoneena, joten laitoin sinne kaksi sänkyä. Lotan kavereidenkin on kiva sitten kyläillessä loikoilla siinä ja jos haluaa, saa aina jäädä myös yökylään. Ei tule minulle ainakaan stressiä nukkumapaikan laittamisesta. Kun semmoinen on aina saatavilla!

Verhoja en ole vielä saanut aikaiseksi hankkia. Nuo ovat meidän vanhat ja ehkä hitusen liian "aikuiseen makuun". Ja ai niin! 
Tuo vanha kansakoulun paripulpetti on myytävänä, jos joku kiinnostuu.  Laitan vielä paremmat kuvat - kunhan ehdin! Hinnasta voidaan neuvotella. Laita meiliä ja tarjoa! Ainoastaan nouto. Se on ihana, mutta ei vaan ole enää tilaa. Pakko karsia.

Mutta nyt on mentävä, moikka!

10 comments

 1. Come on, mä en kestä! Miten kaunista! Mä rakastan noita värejä ja rautasänkyä <3

  ReplyDelete
 2. Yhdyn edelliseen, niin kaunis huone, sinulla on valtava taito luoda huolettoman kauniita, mutta silti selvästi suunniteltuja tiloja!

  ReplyDelete
 3. Moikka, hei mielettömän hyvä idea tuo "kaksois"patja. Meillä nimittäin just on se ongelma, että ei ole kaverille oikein patjaa. Joten yökyläilyt on aika minimissä meidän poikien kavereilla. Ja kun ei ole sitä säilytystilaa, missä voisi säilyttää varapatjoja. Toi idea lähtee kyllä toteutukseen! Kiitti hurjasti:) Ihanan värikästä teillä ja silti kaikki jotenkin niin sopusoinnussa. Itsellä ois miljoona projektia sekä sisällä että ulkona, eikä oikein tiedä mistä alottais... No ehkä ulkoa kun tänään tuntuis olevan SE aurinkoinen päivä:)

  ReplyDelete
 4. Prinsessa ja herne on kyllä yksi lempparisatuja.... todellinen prinsessa <3 ...hyvä idea patjoilla!!!

  ReplyDelete
 5. Sä olet huippu! Hiljaiseksi vetää. Huokailen & ihailen kädenjälkeäsi <3

  ReplyDelete
 6. Ihana ihana ihana!!!!! <3 <3 <3 Ja kaksosten huone myös! En oo ehtinyt nettiin pitkään aikaan blogeja lukemaan, sähän oot tehnyt vaikka mitä! Tallinna meni ja molemmat unohdettiin ne kynttilät, hitto, mut nähdään pian!! :)

  ReplyDelete
 7. Ihana ihana ihana!!!!! <3 <3 <3 Ja kaksosten huone myös! En oo ehtinyt nettiin pitkään aikaan blogeja lukemaan, sähän oot tehnyt vaikka mitä! Tallinna meni ja molemmat unohdettiin ne kynttilät, hitto, mut nähdään pian!! :)

  ReplyDelete
 8. Oi, miten herkullinen huoneesta tuli. Nukutteko itse nyt yläaulassa? Ihanaa, kun postailet taas tiuhaan sisustus- ja muita kotijuttuja. Muistan niin, kun silloin vuosia sitten hyperventiloin julkaistessasi ensimmäiset kuvat talostanne. :)

  ReplyDelete
 9. Voi vitsit miten ihana huone!! Mä niin nautin näistä kuvistasi, kun niissä löytyy väriä ja elämää Ei liian siloteltua ja tylsää:)

  ReplyDelete
 10. Oi kiitos kaikille yhteisesti! :o)

  Juu, me nukumme aulassa. Mulla on just pellavalakanat tilauksessa ja toiveissa uusi päiväpeite (jossain vaiheessa), tässä kun ollaan aika näkyvällä lasten vieraiden ohikulku paikalla ja harvemmin ehtii aina ihan heti petaamaan sänkyä, on kiva jos on ihanat petivaatteet <3

  ReplyDelete