Pikkuhiljaa laitellaan

Tajusin vasta tänään, että torstaihan taitaa olla pyhä ja saamme yhden päivän aikaa tehdä tuota vauvojen tulevan huoneen pientä pintaremonttia.

Olen tässä tuskaillut itsekseni kun ei vaan tahdo löytyä aikaa aloittaa. Mutta jospa torstaina kun ollaan kummatkin kotosalla.

Nopsaanhan tuommoisen pikkuhuoneen nyt tapetoi (jaa-a ja roudaa sieltä Lotan kaikki kamat pois ja vauvan tavarat puolestaan paikoilleen ja meidän huoneesta meidän kaikki kamat pois - huh - huh). Löysin sinne vanhan kuparisen verhotangonkin nipsuineen torista.
Ensin piti teettää ikkunaan eggshell blue värissä pellavalaskari pimennyksineen - mutta olisi tullut niin pirun kalliiksi, ettei tässä tilanteessa pystynyt taipumaan. Nyt on pakko kaivella omia kätköjä ja etsiä sieltä sivuverho. Kyllä jotain kivaa keksitään ihan varmasti. 
Laskarin aika on ehkä joskus vielä.

Huomenna keskiviikkona käynnistän täällä blogissa ihanan lastenvaatearvonnan, jossa on aivan mahtavat palkinnot. Ja palkintoja on monta erillistä, joten kannattaa osallistua.
Pysy mukana!

ps. tapetti, joka valikoitui vauvojen huoneeseen on Hiboun portraits. Tilasin rullat Tapettikauppa.netin kautta.
Jokatapauksessa enemmän sitten tästä, kun tapetti on seinässä ja pikkuinen huone valmiina.

7 comments

 1. Jään odottamaan mielenkiinnolla miltä tulee näyttämään.... :) Mihin huoneeseen Lotta siirtyy?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Marjo, Lottahan muuttaa meidän isoon makuuhuoneeseemme. Saa sinne oikein tyttöjen unelmahuoneen jossa on kavereidenkin hyvä yökyläillä kun saan sinne kaksi meidän rautasängyistämme :)

   Delete
  2. WAU....Lotalla on melkoinen huone jatkossa :)

   Delete
 2. Replies
  1. Joo niinpä, mutta missä välissä! :D Apua! Nyt on pakko laittaa vauvat pois makkaristamme kun luulen, että heidän yöunetkin paranisi kun saisivat rauhassa nukkua. Heräävät jokaiseen rasahdukseen ja koiran tepasteluun muutoin koko ajan.

   Delete
 3. Meillä juuri pari tapettiprojektia takana. Nopeeta hommaa. Tosin tyhjensin huoneet jo etukäteen turhasta roinasta. Aloittele tänään niin pääsette heti hommiin huomenna. Tsemppiä!

  ReplyDelete
 4. Ilolla odotan postausta uudistuneesta huoneesta :) Rentoa ja joustavaa remppaa teille!
  Ja valoisaa päivää sulle sateesta huolimatta!♥

  ReplyDelete