Pienet lumihiutaleet, tulkaa maahan vaan ...
Pitkään mietin, että mitä tänne laittelisin. Päivät menee iltaan töissä ja harrastuksissa ja jouluvalmistelutkin on todella vaiheessa. Mistään unelmoimistani jouluisista sisustuskuvista ei hajuakaan (ainakaan vielä!). Jotain joululahjoja olen valmiiksi hankkinut - kuten tuon söpön yöpaidan (ostan aina yöpaidat kaikille lapsille joululahjaksi), palapelin ja rannekorut. Stressi on tuloillaan.

Ehkä mennään kaupan taikinalla ja tehdään kakkuset vaikka perjantaina. Ja muutenkin - mitä suotta stressata leipomisesta kun leipomostakin saa ihanat taatelikakut?

Mitä muuta kuuluu? No arki on ARKI ja te tiedätte sen. Ylös kun on pimeää, matkusta töihin, lapset hoitoon ja kouluihin ja pimeää kun tulet takaisin. Ja yöllä joudutaan valitettavasti vieläkin heräilemään pariin otteeseen kaksosten takia. Mutta helpottanut, se on hienoa!

Ja voi kun saataisiin lunta Jouluksi. Sitä toivottaisiin maahan, että päästäisiin kelkkailemaan kaksosten kanssa. Mukavaa viikkoa ja tulkaa kaikki seuraamaan instan puolelle myös! @niinanunelmia


4 comments

 1. Onko lumihiutaleet ostettu? Mäkin haluisin tuollaisia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, ja anteeksi että vastaaminen on kestänyt ihan liian kauan! Olen ostanut nämä koristeet jo vuosia sitten Nougat sisustuskaupasta Bulevardilta :)

   Delete
 2. Sitähän se arki on. Jatkuvaa kiirehtimistä paikasta toiseen. Kaksosten ollessa pieniä kannattaa joulu tehdä mahdollisimman helpolla. Hommaa riittää muutenkin. Meillä muuten lopullisesti loppuivat yöheräilyt vasta kun pojat oppivat kuiviksi. Minusta tuntui, että loppuaikana heräilivät juuri siihen kun tuli hätä. Yökuivaksi opettelimme niin, että kun me vanhemmat menimme nukkumaan, kävelytin nukkuvat pojat pytyn viereen ja pissa tuli ja sitten käveltiin takaisin sänkyyn. Eivät heränneet tuossa vaiheessa lainkaan ja pysyivät loppuyön kuivina. Hetken se vaati meiltä vanhemmilta, mutta sitten alkoivat itse herätä kun hätä tuli ja kävivät vessassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä me tehdäänkin helpolla. Ihan mielelläni ostan kaupasta valmiita juttuja joulupöytään. Ei vaan jaksa tehdä kaikkea itse niin kuin omassa perheessäni oli lapsuudessani tapana ;) Lahjojakin tulee annettua vähemmän kun ei ehdi ostoksille - ei edes nettiin.

   Kaksoset on olleet pikkuisesta saakka rasittavan huonounisia. Oon vaan jotenkin ihan turtunut koko touhuun.
   :) Mutta ei siitä sen enempää ettei menisi pelkäksi valittamiseksi täällä - arjen pakopaikassani <3

   Delete