LaiskottaaKäytiin perjantaina Lotan kanssa katsomassa elokuva elämäni kesäkurpitsana (Ma vie de Courgette). Se oli aivan superihana. Vähän näille isommille lapsille tarkoitettu, koska käsitteli aika rankkojakin aiheita (ei taaperokamaa). Tuolla kuvassa Lotta napostelee sohvalla popparinjämiään. 

Alempi kuva on vanhempi mutta minusta ihanan kesäinen. Olen suunnitellut, että laittaisimme tuon nukkekaapin kuntoon kun kaksoset ja varsinkin Alva kasvaa hieman. Uutta maalia pintaan, hieman uusia tapetteja tuonne sisälle ja uudet vetimet alalaatikoihin.

Yläkerran sisäseiniä, joita haaveilin maalattavan lomalla ei ole maalattu. Eikä alakerran pikkuvessan seiniä. Joten - tämmöistä se meillä on. Kukaan ei oikein tartu toimeen kun on kaikkea muuta niin ihanaa koko kesä tarjolla.

Pikkuisethan on siellä matkalla nyt ... ja tulevat vasta tänään sunnuntaina illalla. Lottakin lähti kummisetänsä perheen kanssa mökkeilemään aamulla ...  joten mietinkin täällä jaksaisinko lähteä sporttailemaan vai jäisinkö lojumaan ja pesemään pyykkiä? Sen tiedän, että ainakaan tänäkään viikonloppuna meillä ei kukaan sisällä maalaushommia tehnyt.

ps. ulkona saimme kuitenkin jotain tehtyä, eli maalasimme pihaamme ympäröivän valkoisen aidan uusiksi. Ja on se hieno nyt!


Mukavaa kesäistä päivää kaikille!


2 comments

 1. Hahaa, kuulostaa ihan meidän kesältä ja lomalta! Mikään keväällä suunniteltu remontti ei ole edes alkutekijöissään ja ihan pian alkaa taas arki ja aherrus :D Ehkä syksyllä sitten... vanhassa talossa ei hommat lopu, mutta kesä on vain kerran vuodessa ja niin mahottoman lyhyt, että nyt nautitaan! :) Aurinkoista viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Anteeksi, etten ole vastannut sinulle tähän mitään. Lueskelen kyllä heti kaikki kommentit ja kiitos tästä. Juu, nyt ei ole aurinkoa vaan taas sadetta. Ihan ihmeellinen, liian vaihteleva kesäsää ollut mun mieleen. Mutta koitetaan nauttia :O)
   ps. aherrus on alkanut ! Arki on täällä viimeistään täysillä 10.8 kun koulut alkaa.

   Delete