Kaamosvaloja
Ekat ns. jouluvalot jo esillä. Ihanaa! Minullahan on näitä valosarjoja esillä ympäri vuoden mutta lisäilen niitä huomattavasti tässä kaamoksessa. Rupesin heti miettimään Joulua. Vietetään Halloween nyt eka tästä edestä niin pääsee keskittymään Jouluun. 

Kiva loma on takana. Rentoutunut olo. Pientä stressiä aiheuttaa ens viikolla Lotan kaverisynttärit teemalla Halloween - en ymmärrä kuinka selviän arki-iltana järjestellä yhtään mitään. Synttärit eivät ole täällä kotona, vaan tilassa, joka vuokrataan juhlia varten. Lotta pitää kaverisynttärit ystävänsä kanssa ja kutsuttuna on koko luokka.
Minun piti käydä katsomassa tilaa tänään mutta unohdin koko jutun ja toisaalta, se oli jo varattu ja kutsu lähetetty - niin mitäpä sitä katselemaan. Tulta päin! Kaikki herkut suoraan kaupasta. Onneksi olen keskustassa töissä niin sieltä varmaankin saa mukaansa halloweenherkkuja suht helposti.

Tulevana lauantaina on sitten minun siskoni vauvan 1v. synttärikemut. Muuta kyläilyä oheen, kun asuvat lähellä kummityttöämme. Kivaa tulossa siis!

Nuo kivat kaamosvalot ostin Granitista. Tykkään yksinkertaisesta. Tuli vähän sumuisia kuvia otettua mutta katsotaan jos nämä menisivät. Instassa lisää kuvia mitä ollaan lomalla tehty. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

1 comment