Kesäisiä vaatteita



Tänä keväänä minulla ei tietenkään ollut perinteisiä pompin lastevaatekutsuja hallitsevan tilanteen vuoksi - mutta edustaja Kirsi Rimaila piti meille kutsut etänä facebookin kautta. Valitsin helppoja mekkoja ja sukkahousuja, Vinskille ribbipaitoja, kesäisiä raitakuoseja. Semmoisia tuotteita, että lapsenkin on helppo laittaa ne itse päälle. Tilasimme myös Alvalle pari juhlamekkoa kesän juhlia silmällä pitäen. En tiedä pääsemmekö juhlimaan vai emme mutta pidämme sitten omia kakku - ja leikkimökkikestejä kesällä pihassa niin että ihanat mekot pääsevät käyttöön.

Kuvassa oleva t-paita ei ole pompin eikä ole tämän vuoden mallistoa mistään. Toin sen Barcelonasta Alvalle ja se on Tinycottons nimiseltä merkiltä. Helppo hame kumpparivyötäröllä sekä ihanan pehmeät sukkikset on PompdeLuxin. Pompin vaatteiden sävyt on minusta niin kauniita. Herkkiä.

Minä en ole koskaan juossut merkkivaatteiden perässä (aikuisiällä) enkä osta yleensä kuin pari vaatetta per lapsi uutena. Aika paljon shoppaan facen nettikirppiksillä ja kierrätän. Ihan taloudellisistakin syistä. PomdeLux vaatteita tykkään ostaa muutaman aina per kausi, ne on olleet meidän lasten mieleen ja kotikutsut on helppo tapa tehdä ostoksia. Saan hyväkuntoiset helposti myytyä eteenpäin.

Mukavaa torstaita - onko nyt torstai?


No comments