Yhdet kemut ja uusi vanha sohva!

 
Ihanaa, kun on viikonloppu! Tässä muutama kuva viikon takaa. Tänään meillä on tyypillinen sunnuntai joka koostuu lasten harrastuksista - kahdet cheertreenit ja yhdet futistreenit sekä futispeli. Yritin tänäänkin heilua kameran kanssa, mutten saanut mitään aikaiseksi. 

Ulkona näyttää olevan kiva ilma ja sinne lähdenkin seuraavaksi tuon laiskottelevan koiran kanssa.

Kerroinko jo täällä tuosta uudesta sohvakalustostamme, jossa koirammekin löhöää? Löysin sen torista ja se piti hakea Tampereelta saakka. Siihen kuuluu tuo sinapin värinen sohva ja kaksi tuolia. Olen näitä samantapaisia ja erivärisiä katsellut jo vuosia, muttei koskaan ole ollut oikeanlaista, hinta kohdillaan tai rahaa tai mies ei ole suostunut mistään hakemaan. Nyt onnistuin! Ympäristölle eli huoneelle pitää vielä tehdä kaikenlaista ... mutta sekin vaatii omiaan. Ja siksi, pikkuhiljaa ja joskus. Ai että olen joskus äärettömän kateellinen ihmisille, jotka voivat vain mennä ja ostaa tuosta vaan ja toteuttaa!  Heidän ei tarvitse murehtia tavallisia elämän laskujaan ja niin edespäin. Mutta samalla oon salaa sitä mieltä, mitä mun yksi koulukaverinikin totesi, että mitä enemmän rahaa sitä huonompi maku. Tai noh ... huumorilla. Älkää suuttuko! Oon tottunut itse ostamaan käytettynä ja etsimään kauan.

Halloweenina me järjestimme lapsille kauhuradan ulos. Se sisälsi kuljetusta silmät sidottuna ympäri pihaa, noitien keitosten maisteluja ja arvailuja siitä, mitä ruoka sisältää. Mukana oli aarrekartan palasten etsimistä matoja kuhisevasta padasta, taskulamppusuunnistusta, hämähäkinseitin läpi kulkemista kiikkerällä sillalla ja lopulta pääkallon sisältä paljastui karkkiaarre. Sitten söimme meillä herkkuja ja pienen illallisen naapuriperheen kanssa. Nakkimuumiot ja rauhankyyhkykeksit on niistä kemuista. Nakkimuumiot oli ainakin hitti! Keksit tarjosin juuston ja hillon kanssa ja ne on ihan vaan murotaikinasta.

Nyt kun Halloween on ohi alan ajatella jo Joulua. Jospa tänä vuonna olisi Joulun kanssa ajoissa.

Kivaa päivää kaikille ja pitäkää huolta - hyvää Isänpäivää!

No comments