Mitä kuuluu? Hyvää!

 Juhuu vihdoinkin (!) jotakin kummallista on tapahtunut ja pääsin kun pääsinkin päivittämään blogiani. Täällä oli jotakin outoa käynnissä ja en pystynyt lataamaan koneeltani tai edes kameraltani yhtään kuvaa tänne. Nyt vapautin vähän levytilaa, kun sain aikaa käydä kuvia läpi ja kappas, onnistui! Nämä kuvat ovat vilahdelleet minun instagramtililläni kylläkin - laitan nyt tänne blogiinkin iloksenne. Minulla olisi myös kaikki joulukuvat laittamatta tänne. Jaksaako joulu vielä kiinnostaa maaliskuussa?

Kevät on ollut uuden oppimista. Valmistuin ja kävin työharjoittelun loppuun - olen nyt valmis visualisti! Teen tällä hetkellä mm freelancerina kuvausjärjestelyjä eri lifestyle - lehtiin. Haaveissa olisi myös osittain sisustussuunnitteluun palaaminen. Tutustuin koulussa todella taitaviin tyyppeihin ja nyt ihana koulukaverini räätälöi minulle parasta aikaa nettisivuja, joiden kautta minua voi buukata töihin ja ottaa yhteyttä muutoinkin. Syksyn työrupeaman jälkeen Søstrene Grenellä jäi sinnekin kipinä - koulussa opiskelimme paljon myymäläsuunnittelua ja näyteikkunoiden rakentamista. Ehkä voisin tarjota palveluina myös näyteikkunoiden rakentamista! Suurin kiitos tästä kaikesta uuteen hyppäämisestä kuuluu kuitenkin kotijoukoilleni! Mieheni on kannustanut minua koko ajan eteenpäin. Työharjoittelupaikkani porukka otti minut siipiensä suojiin ja antoi niin paljon neuvoja ja kannustusta kaiken sen kiireen keskellä. Toivon niin paljon ja uskonkin, että yhteistyö heidän kanssaan vielä jatkuu. On jo jatkunutkin.

Olemme eläneet nyt vuoden poikkeusoloissa. Tällä hetkellä olen itse aika väsynyt koronaan. Kaipaan niin paljon ystäviäni. Onneksi minulla on suuri perhe ja vilinää riittää kotona, eikä todella tarvitse olla yksin. Työn ja harjoittelun vuoksi olen ollut työpaikoilla fyysisesti ja tavannut ihmisiä - onneksi olen ollut terveenä enkä ole sairastellut muutenkaan. Odotan kesää!

Vuosi on opettanut minulle ainakin sen, että vähällä pärjää jos on pakko ja sen - että kaikki muu paitsi puutarhanhoito on turhaa! Sormet syyhyää jo multaan mutta piha on vielä jäinen ja luminen. Jos elämä on hiukan epävarmaa puutarhassa puuhastelu saa ajatukset muualle hetkeksi. Jotenkin raha ja materia ovat aivan toissijaista jos saa oikeasti tehdä sitä mitä haluaa. Toki en pistäisi pahakseni pikku remonttikassaa.

Tämän viikon merkittäviä asioita ovat mm se, että esikoinen on lentänyt pesästä ja muuttanut toiselle paikkakunnalle jalkapallon perässä. Hän lähti jahtaamaan omaa unelmaansa ammattilaisjalkapalloilijana. Minä en voi siihen mitään sanoa, koska itsekin jahtaan unelmaani. Toinen suuri asia on se, että Alva on menossa perjantaina ekaa kertaa ystävälleen yökylään. Laukkua on jo pakattu ja pohdittu mikä olisi paras unilelu mukaan ... ja niin, kouluun on ilmoittauduttu ekalle ja tänään minun pitäisi ilmoittaa kaksikko iltapäiväkerhoon.

Taas lupaan ja vannon että päivitän useammin blogia :)

Iloista viikkoa kaikille! 

4 comments

 1. Ihanaa kun olet takaisin :) Bloggerissa on ollut ongelmia minusta viime päivinä ladata kuvia. Mutta ilmeisesti se on nyt korjaantunut. Hassu ajatella, että teidän esikoinen, jota on joskus itse vauvana pitänyt sylissään on muuttanut kotoa. Niin ne lapset kasvaa.. <3

  ReplyDelete
 2. Onnea valmistumisesta! Visualistin silmää Sinulta löytyy (blogisi hiljainen seuraaja jos vuosien vuosien ajalta, kun asuitte kerrostalossa). Ihania kuvia, niissä silmä lepää
  - Ninni

  ReplyDelete
 3. Kauniita kuvia!💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  ReplyDelete