Uusi keittiöni





Lisään kuvia lauantain kunniaksi. Keittiö on aivan valmis. Kylpyhuone ei ihan vielä näytä asutulta -lähinnä siksi koska siellä ei ole vielä sähköjä! Alun alkaen meidän tavoitteenamme oli valmista toukokuun loppuun mennessä. Jossain vaiheessa näytti siltä, että Vapuksi jo tulee... takapakkia otettiin. Koskaan ei voi tietää mitä sattuu. Pääseekö huoltomies tai sähkömies. Onko kaikki tarvittavat ruuvit ja osat, työkalut. Oletteko jo kyllästyneet näihin kuviin?

Ainut asia mistä en pidä on tuo keittiön kaapiston valaisin tason yläpuolella. Se on uusi ja mieheni ja sähkömies laittoivat sen siihen minun poissaollessani. Enkä ollut nähnyt valaisinta etukäteen. Minusta se on suuri ja muovinen. Kai silmäni tottuvat vielä siihen? Tuskin koskaan tulen pitämään siinä valoa.

Tarkoituksenamme olisi vielä hankkia uusi kahvimasiina sekä mikroaaltouuni. Olin menossa ostoksille jo tänään. Mieheni sanoi: "etkö joskus voisi odottaa vaikka muutamaa kuukautta? Miksi kaikki pitää olla tiptop heti?"

Näyttää niin nuhruiselta noiden vanhojen kanssa. Päätin sitten odottaa hetken. Koota taloutta balanssiin kaiken tämän jälkeen. Olisikohan minusta remontoimaan pieteetillä ja ajan kanssa pikkuhiljaa, kun olen tälläinen hätähousu kaikkimullehetitännenyt-tyyppinen? Unelmoinut olen jo kauan kaikesta tästä, varsinkin siitä, että saisin valkoisen astiavitriinin. Sitten kun tulee aika toteuttaa haluan heti valmista. En malttaisi odottaa. Olen odottanut jo niin kauan. Ja samalla painostan myös muita jatkuvasti hommiin. Huh, voisinko opetella rauhoittumaan?



Yläkuvassa oleva juliste on nähty jo monilla ja monissa blogeissa. Minusta se sopii kaltaiselleni höyrypäälle. Valitettavasti julisteen sanoma on tosiaan unohtunut minulta aika ajoin -viimeksi tänä aamuna. Kauan se olikin tötterössään jossain hyllyillä pölyttymässä. Hankin sen keittiötä varten jo viime syystalvella. Sillä on kyllä ihan omakin sanomansa sekä historiansa.






Verneri lähti ystävänsä kahdeksanvuotispäiville Kumpulaan, mies meni menojaan samalla urheilutapahtumaa katsomaan. Minä istun tässä ja mussutan kuivattuja luumuja. Olen rauhassa. Kuuntelen musiikkia. Opettelen olemaan rauhassa. Vaikka takaraivossa jytkyttää suuripieni ääni "mene katsomaan vielä mitä kaikkea siivottavaa ja järjesteltävää löytäisit!" Nyt, otan tämän luumupussini ja menen katsomaan telkkarista aivotonta hömppää. Ai kas, luumupussi onkin jo tyhjä ja pianhan minun pitääkin kiirehtiä vastaan poikaamme.

Ja täällä on kaikki kuvani remontista.

13 comments

  1. Ihania kuvia, ei kyllästytä :)

    Tosi kauniilta näyttää tuo teidän lattialaatta, onko siinä valkoinen saumaus? Mietin täällä vessan laattojen & saumoje väriä. Samoin ihana tuo keittiön kaakeli, juuri tuollaisen minäkin haluaisin. Muutenkin ihanalta näyttää uusi keittiönne, nuo laatikoiden vetimet ovat ihanat! Ja täällä myös kaikki heti-tyyppi.

    ReplyDelete
  2. Mullekaikkihetinyt täällä toivottelee mukavaa lauantai-iltaa! Milloin sinä lopetat ihmisten kiduttamisen tuolla ihanalla keittiölläsi? ;D

    Ekasta kuvasta löydettyäni kahvinkeittimen ajattelin, että onpas hassua, ajattelin sinulla olevan punaisen keittimen... Teksti paljasti, että ehkä se on vasta ostoslistalla? :) Itse haaveilen Moccamasterista...

    Tuollaiselle julisteelle taitaa olla tarvetta itse kullakin. Ehkä suosio johtuu siitä. Mistäs niitä saa? :)

    ReplyDelete
  3. Tuota kyökkiä todella kehtaa esitellä joka kuvakulmasta. Aivan ihana!

    Olen myös tuota julistetta katsellut Etsystä ja ajatellut sen sopivan loistavasti vaikkapa eteiseen. Sitä sopisi katsella ensi talvena kun vedetään taas niitä toppapukuja ja kurahousuja päälle.. Kieltämättä se sopii myös keittiöön!

    ReplyDelete
  4. Aivan ihana keittiö! Onnittelut! Mulle tulee tuosta seinän väristä heti mieleen Posy gets Cozy...
    Itse sain uuden keittiön kaksi vuotta sitten ja tykkään siitä ihan hirveästi vieläkin. Kaikki se vaivannäkö ja vuosien odottelu todella kannatti.

    ReplyDelete
  5. hanna
    Keittiön lattian sauma on vaalea beige -ei siis aivan valkoinen. Keittiön välitilan laatat saumattiin valkoisella. Remonttimies kyllä varoitteli lattialaatoituksen arasta sauman väristä mutta minä kun muutenkin olen tälläinen himosiivoshullu niin... Nyt jos siihen on jotain pudonnut on se lähtenyt ihan rätillä pyyhkäisten pois.

    tanya
    Sinäkin hannan kanssa samaa sarjaa kun minäkin! Hauska kuulla! Hih, minä olen tosissaan liian malttamaton. Heti pitäisi saada jos joku tulee mieleen/tarvitaan. Vaikka ei kai tässä maailmassa kiire ole kellään yhtään mihinkään! Vai mitä? Olen hankkinut Etsyn kautta julisteen. Ja tuli nopeasti perille tänne Suomeen Englannista.

    nanna
    Nimenomaan! Huh, kiukkuisen kuuman, sätkivän lapsen pukeminen pienessä eteisessä talvella onkin ihan oma taiteenlajinsa ;D

    silmukatti
    Posy gets cozyn keittiö on kyllä aivan ihana! Inspiroidun hänen blogistaan. Saattaa olla että väri on jäänyt mieleni sopukuihin vaikka sieltä hänen värimaailmastaan. Kuka tietää? Tosi vahva visio minulla oli koko remontin ajan. Seurasin vaan sitä :) Ja hyvä tuli!

    ReplyDelete
  6. Onnea, uusi keittiö näyttää mahtavalta ja pirteältä! Tuo juliste on kyllä mainio sekä ulkonäöltään että sanomaltaan. Ai Etsystäkö niitä saa? Olen ihmetellytkin, kun niin monilla se näyttää olevan enkä ole missään törmännyt.

    ReplyDelete
  7. Onnea uuden kyökin johdosta! On kyllä kaunis. Ja tuo seinien väri on hurmaava!

    ReplyDelete
  8. Upea on uusi keittiösi!Toisten keittiöremonttien valmistumista on mukava katsella, kun oma on ollut suunnittelu vaiheissa jo pidempään...huoh! Tuo sama kaapinovi on yksi minunkin mietinnässä oleva vaihtoehto, millainenhan se on pitää puhtaana noiden "uritusten" vuoksi?

    ReplyDelete
  9. miia
    Etsyn kautta juu ja täältäkin:
    http://www.barterbooks.co.uk/

    maya
    Kiitti todella paljon! :)

    tupu
    Uskon, että urat puhdistaa kyllä.
    No probs.

    ReplyDelete
  10. outi
    Kiitos paljon jättämästäsi kommentista :)

    ReplyDelete
  11. Löysin tieni tänne blogiin ja nauroin vedet silmissä Nalle-Pallia;-) Ihana keittiö, ompa sinulla hyvä maku ;-)))Saat minusta blogisi seuraajan..

    ReplyDelete
  12. sabuska
    Kiitos kehuista :)
    Tuli hyvä mieli.
    Täällä meilläkin nauretaan joka päivä vedet silmissä ;)
    Ihan kaikesta ei kirjoiteta mutta joitain välähdyksiä löytää blogiinikin ihan oikeasta elämästämme. Kuten Nallepalli.

    ReplyDelete