EteinenHuh, vilkas viikko takana! Kaikenlaista on sattunut ja tapahtunut mutta kaikesta huolimatta pikku eteinen on lopultakin valmis; tapetti on Tapettitalosta. Itse emme osaa tapetoida -saimme jälleen apua tutulta kaverilta, jolta ei kauaakaan nokka näissä hommissa tuhissut. Olisimme toki voineet jo tähän ikään opetella, mutta ... mieheni ehdotti tätä tuttua ammattilaista. Ehkä hän ei luota meihin, että osaisimme?Jännä juttu muuten tämä meidän kyseinen pikkuruinen tuulikaappimme. Yleensähän ovi aukeaa suoraan kotiin näin kun kerrostalossa asustetaan. Ei meillä. Ulko-ovelta eteen avautuva tila on ahdas ja pitkulainen. Ennen meillä oli tässäkin heti vasemmalla naulakko, joka teki tilasta vielä tukalamman ja valitettavasti täyttyi vain ihmeellisellä roikkuvalla roinalla. Pieniksi jääneillä takeilla, risoilla ulkohousuilla jne. Samoin kenkäkaappi. Heivasimme kenkäkaapin roskalavalle -uskotteko, että sekin oli tungettu täyteen vain vanhoja rämiä kenkäpoloja ja kaikenlaisia lärpykkeitä, joita ei koskaan edes enää pidetty jalassa. "Siistit" laitoimme keräyksiin ja muut -roskiin! Olen mestari tunkemaan vanhaa roinaa joka kaappiin ja sopukkaan. On vain luovuttava että saa järjestyksen pysymään.

Päänvaivaa on aiheuttanut myös tämä viheliäs tietokoneeni! Sain viruksen häädettyä -piti viedä korjattavaksi koko rakkine. Nyt on kaikki tiedostot ja kuvat ihan eri paikoissa kun ennen, jumittaa, hidastelee ja minulla taas ihan hirvittävä stressi asiasta. AINA on jotain rikki tai joku reistailee. Eikä ollut halpaa lystiä tämän viruksen häätäminen, ei. Hitsi, että sapettaa olla niin TYHMÄ, että menee sormeilemaan jotain epäilyttävää liitettä.

Hmm... mitäs muuta. Tärkein tietenkin! Eilen ja tänään olemme juhlineet Verneriä. Poika täytti kahdeksan vuotta. 11 vilperttiä poikaa ... kaikki meillä lopuksi kakulla. Siitä enemmän ensi kerralla. Huomenna? Nyt nimittäin on aivan pakko mennä nukkumaan. Olen todellakin uupunut.

Niin ja koska sain koneeni takaisin vasta tänään, en ole voinut mainostaa Käpylän Kyläjuhlia -käynnissa parasta aikaa. Huomenna sunnuntaina siellä on kirppari.

7 comments

 1. Ihana tapetti! Ja niin siisti eteinen :-) meillä tuntematon näky.

  ReplyDelete
 2. Tuo tapetti on sitten kaunis! Pidän monista muistakin Tapettitalon malleista, ja vaaleansinisen Kiurujen yö -tapetin olen jo valinnut makuuhuoneeseeni (sitten kun minulla joskus on sellainen...).

  ReplyDelete
 3. ..Nyt Niina olen sinulle entistäkin kateellisempi:)..siis sulla on sekä SMEG ja sitten vielä tuo ihanaakin ihanampi Kirsikkapuu-tapettikin:) Voih!Ihana!

  ReplyDelete
 4. sara
  Siisti tuokin vain kuvan ottamisen hetkellä ;) Itseasiassa tapetti ja uusi ilme kyllä motivoivat pitämään siistinä!

  SCAREDY-CAT
  Idea tähän tapettiin lähti siitä, että evakko-asunnossamme oli samaa, mutta eri värisenä. Halusimme muiston mukaan. Muistaakseni yhdestä uusimmista (saattaa olla kyllä keväämmältä) Talo ja Koti-lehdistä oli myöskin sama idea, että tällä tapetilla oli tapetoitu pikkuruinen eteinen. Se näytti kivalta ja antoi toisen sysäyksen toteuttaa.

  mai
  Ei kannata olla kateellinen! :)
  Olethan iloinen, että osa unelmistani toteutuu, joohan?
  Kiitos kehuista! :)

  ReplyDelete
 5. Niina; Tottahan olen iloinen puolestasi! Toivottavasti et vaan ole ymmärtänyt niin etten olisi! Voi, tietenkin olen! Meillä taitaa unelmiin liittyä samanlaisia juttuja:)

  ReplyDelete
 6. mai
  En ymmärtänyt. Niin on, samoja unelmia :)
  Olet ihana.

  ReplyDelete
 7. Ihanaa, juur tuota samaa tapettia haaveilin meidän talolle makuuhuoneen päätyseinään..se on niin kaunista!!

  ReplyDelete