TalvehditaanSiilit taitavat jo talvehtia lehtikasoissa. Ehkäpä minunkin tulisi, sillä yht'äkkiä on tullut toooosi kylmä. Hrr. Aamulla mittari näytti pakkasasteita. Ainakin tee maistuu. Kuvan otin eiliseltä kävelylenkiltä ja se on näpsäisty ihan tuosta meidän kulmilta. "Liikennemerkki" kehoittaa varomaan kadun ylittäviä siilejä.

Olen jo vuoden päivät miettinyt, että otan kuvan, koska varoituskolmio on niin hauska. Ja kohdallaan! Nyt vasta muistin ottaa kameran mukaan. Voitteko kuvitella!

Tulossa on blogimiitti. Lisää voit lukea täältä. Minua ujostuttaa, mutta aion nyt laittaa viestiä, että osallistun. Se, miten löydän perille on sitten jo ihan toinen juttu. Ja jos joudun ottamaan auton ja lapset, se vasta seikkailu onkin. Aikooko joku, joka lukee blogiani mukaan ?
 

16 comments

 1. Olen osallistunut elämäni ensimmäiseen blogitapaamiseen, yksin. Jännittää:)

  ReplyDelete
 2. Sori, siis olen ilmoittautunut mukaan.

  ReplyDelete
 3. Olen miettinyt asiaa, mutten vielä päättänyt :)

  ReplyDelete
 4. Tosi hauska tuo siilimerkki!

  Minä myös olen ilmoittautunut tapaamiseen. Kivaa, että tulet!

  ReplyDelete
 5. Minua jännittää eniten :)

  Ihanaa nähdä teitä kaikkia!

  ReplyDelete
 6. Minä olen joka toinen päivä lähdössä ja joka toinen päivä en... Jos asuisin lähempänä, olisin varmasti jo ilmoittautunut ;D

  Siilivaaramerkki on söpönen!

  ReplyDelete
 7. Tuo siilimerkki on ihana! :)
  Tapaamiseen lähtisin hetimiten kirkuen mukaan, mutta enhän minä täältä mihinkään pääse...sniif :( Pitäkää te kiva päivä!!

  ReplyDelete
 8. Joo, meinaan osallistua, tosin minäkään en tiedä, miten pääsen perille. Autoa ei ole ja pyörällä matka taitaa olla melko pitkä... Toivottavasti sinne menee bussi. Tai voin tulla sinulle kartanlukijaksi :).

  ReplyDelete
 9. Ihana liikennemerkki! Minä en myöskään pääse tapaamiseen... Hivenen harmittaa.

  ReplyDelete
 10. Minun ja Hanniksen kyydillä varmasti pääsee Kauklahden juna-asemalta, jos sinne itsensä löytää. Meillä molemmilla on isot autot alla. Pitäisi varmaan sopia joku juna, jolla kaikki kyytiä vailla olevat tulevat, että noukitaan sitten kyytiin. Ellei Annulla/Liinulla ole jotain muuta ajatusta sen suhteen.

  ReplyDelete
 11. Niin ja jos omalla autolla tulee, niin meille on kamalan helppo löytää. Esim. Länsiväylältä täytyy osata ainoastaan tulla alas Kauklahden liittymän kohdalta ja ajaa sen jälkeen Kauklahden väylää noin 10 minuutin ajan suoraan kunnes tulee risteys Kiseleffin Puistotielle. Kauklahden väylä tosin vaihtuu Lapinkyläntieksi tässä välissä. Ja jos tulee Kehä III:lta, täytyy osata tulla ylös liittymästä Espoonlahti ja lähteä ajamaan Veikkolaa kohti 4 minuuttia. Saapuu samaan pisteeseen :-) Kauklahden asemalle tulee junia, joten siitä kuljetus onnistuu varmasti sovittaessa! Bussi ajelee siitä Siuntiota kohti kyllä, mutta voi olla aika harvinaista herkkua lauantaina iltapäivällä... Minuun voi olla kans yhteydessä kuljetusasioissa suoraan: hannis(at)kaunis.net

  ReplyDelete
 12. Hauskaa että "tuttujakin" on tulossa!! Kiva homma!
  Kiitti Hannis ja Nanna vinkeistä. Nyt ehkä hahmotankin miten pääsen sinne. Yritän vielä järkätä niin, että tulisin ilman ipanoita ja saisin kyydin, mutta ellen onnistu, on matroskin ilman muuta tervetullut lukemaan mulle karttaa ! JEE.

  ReplyDelete
 13. Ah mika ihana kyltti. Kiva etta muistit ottaa kameran mukaan.

  ReplyDelete
 14. IHANA kyltti....tuo sopisi tuohon meidän talomme eteen täällä saaressa...juuri siihen yhteen paikkaan ennen isoa mäkeä mitä jo sanotaan siilien hautausmaaksi....

  PiaMaria

  ReplyDelete
 15. s a n s k u :)
  Minulla tuppaa olemaa olemaan muistiongelmia kameran suhteen. Pitäisi pitää mukana ihan koko ajan! Täytyykin ruveta säilyttämään kameraa eteisen pöydällä tai lastenvaunuissa :D

  piamaria
  Ideahan on avoin kopioitavaksi! :)
  Siilejä pitää suojella ihan jokapuolella !

  ReplyDelete
 16. Minäkin haluaisin osallistua. Ongelmat on samat kuin Matroskinilla... Ei ole autoa ja jalan en lähde :D

  ReplyDelete