Hermot menee,  osa kaksi
Muistatteko tämän Ikean lampun ? 
Sille kävi tänään näin. Menetin hermoni. Varjostin oli valahtanut ja jotenkin oudosti. Yritin taitella sitä oikein, niin kuin se on joskus ollut. En onnistunut. Sain hepulit ja revin sen kokonaan alas. Paiskasin lattiaan. Paha oloni vaan jatkuu. Olen pian vaaraksi kotimme irtaimistolle. Tuosta lampusta on päästävä eroon! Ärrrrrrrsyttävä vekotin!

Jotain ihanaa. Helmihyasintti. Ja Lotta sai ihanan ihanan vaaleanpunaisen puisen syöttötuolin kummitädiltään lainaksi.

6 comments

 1. Mulla on myös kotona muutama tavara, joka saa ärsytysasteen nousemaan välillä kattoon. Lyön jatkuvasti reiteni yhden pöydän laatikon nuppiin..ja manailen! Pöydästä en vaan millään henno luopua, sillä se on isoisomummini peruja.

  Helmihyasintteja pitäisi minunkin käydä ostamassa, niitä ei vain kukkakaupassani viimeksi vielä ollut. Narsisseja vain.

  ReplyDelete
 2. Mai
  Tiedätkö mitä? Nyt se lamppu on ihan säpäleiksi purettuna eikä me osata miehen kanssa koota sitä takaisin palloksi. Eikä se pysy enää kasassakaan. Voi hyvänen aika mikä lamppu! En kestä enää. Siihen tulee joku uusi. Piste :D Tai vanha. Tai joku muu. :D

  ReplyDelete
 3. Voih lamppu parka :) , aika siis uuden lampun. Blogissani on sinulle jotakin.

  ReplyDelete
 4. Voisin myös enkä tuhatmiljoonaa kertaa päivässä avata joka ainoan ikkunan tässä talossa ja heittää tavaraa ulos, bensaa päälle ja tulitikku perään..

  Juuri polven korkeudella oleva sohvapöytä on pakko olla, vaikkakin sen vuoksi ohuita sukkiksia ja hameita ei voi käyttää. Polvet kuin pahoinpidellyt..

  Samoin superraivostuttavaa on 8 valokatkaisijan rivistö. Varsinainen disko, kun painelen jokaista saadakseni keittiöön valot. Sille on pakko tehdä jotain!

  Ulko-oven lukko toimii joka toinen päivä ja kaikki tavarat on aina kateissa!! AARRGGGHHH!! :D

  (mutta tänään tuli ensimmäinen Isabellas-lehden numero, ihanaa!)

  ReplyDelete
 5. Moikka!

  Mulla on mennyt hermot aika moneenkin kertaan useamman lampun kanssa :-) Ostin just Ellokselta valkoisena Storm "majakkalampun" vai mikähän se nyt onkaan. Jokatap. Ikeasta saa samaa metallinvärisenä. Pitäisi jaksaa tänään hakea se postista. (Tulee työhuoneeseen.) Ihan vain näin, kun valaisinasioista oli puhetta, hehe :-)

  terkuin Hannis

  P.S: Tässä sen kuva
  http://www.ellos.fi/misc/ProductZoom.aspx?ImageSource=91-7582.jpg

  ReplyDelete
 6. Voi ei! Toivon mukaan hermojasi ei enää koetella! Piristävää ja aurinkoista viikonloppua =)

  ReplyDelete