Nukelle ja nallelleUnohdin kuluttaa pintaa! Sänky näyttää ihan liian uudelta. Tässäpä siis tämä projekti, jota maalailin muutamana päivänä tuolla keittiössä. Nukensänky on vanha, puinen, sivustavedettävä. Nyt se sai ylleen vihreän sävyn,  joka löytyy Tikkurilan perinnevärikartasta. Kiva. Löysin sängyn joskus aikoinaan Ruskopirtin huutokaupasta. Vuosia, vuosia sitten. Kyseessä oli jokin kuolinpesä. Kenenköhän nukkeja tai nalleja tässä on joskus nukkunut?

Ompelin pari patjaa punaisesta pilkkukankaasta. Peiton tein jo aikaa sitten melkein valmiiksi. Nyt viimeistelin sen. Mitään hirmu hienoja petivaatteita en näpertänyt; aplikoinnitkin tein koneella.16 comments

 1. Onpa viehättävä punkka! Mahtuvat vaikka siskonpetiin. (Harmittaa, kun tää blogger ei näytä kaikkia kuvia, taaskaan en saa keskimmäistä kuvaa näkyviin..)

  ReplyDelete
 2. Kaunis sohva! Saisipa saman vielä isona versiona mökille, tarvetta olisi :).

  ReplyDelete
 3. Virpi
  Eikö olekin. Hassua, onko muillakin niin, ettei kaikki kuvani näy ? Olen törmännyt samaan joissain muissakin blogeissa, kuvan paikalla on vain semmoinen pieni laatikko jossa on ?

  hiiriemo
  Suuretkin tuommoiset on viehkoja :)

  ReplyDelete
 4. Tosi hieno, kyllä kelpaa siihen nukkeja nukuttaa! Ja eiköhän se kulunut pinta tule siihen leikkien myötä ihan itsestään.

  ReplyDelete
 5. Tosi kaunis nukensänky! Ja punainen pilkkukangas vetoaa.

  ReplyDelete
 6. Voi miten ihana sänky! Aivan supersuloinen.

  ReplyDelete
 7. Yhdyn edelliseen...supersuloinen nuken tai nallettimen sänky....

  ReplyDelete
 8. Voi miten suloinen! Paljastatko värikoodin? Mä olen nimittäin etsiskellyt pitkään tuollaista hyvää tummaa "vanhan vihreää".

  ReplyDelete
 9. Moikku,
  toki kerron koodin. Se ei ole mikään salaisuus. Itsekin sen bongasin Parolan Aseman Blogista. Ihana väri.
  Kirjoitin väärin (TAAS! Olen toivoton blogini kanssa. Pitäisi aina tarkistaa ennen julkaisua :D ! ), kartta on Tikkurilan vanhat värit ja koodi on : TVT 337X
  Kiitän ja kumarran aseman suuntaan. Helpotti, kun ei itse tarvinut kaivaa lastuja ja karttoja esiin. Laiskimus maksimus.

  :) :)
  Kiitos kaikille kommentoijille. Hyvä mieli !

  ReplyDelete
 10. Ihanalta näyttää. Kyllä kelpaa Lotan leikkiä:)

  ReplyDelete
 11. Oi, se on nätti! Juu, ottaisin minäkin ilomielin niin tuon pienen ja suloisen, kuin isommankin samanmoisen :) Kaunis väri!

  ReplyDelete
 12. Moikkis ja kiitos koodista! Kyseinen värikartta kotoa jo löytyykin! On muuten oikeasti paljon helpompaa kysellä koodeja hyvistä jo "löydetyistä" väreistä kuin etsiä ja tutkia niitä värilastuja ja huomata menneensä (taas) pieleen ;-) terveisin nimimerkki "ai miks toi keltanen ei näytäkään seinässä samalta kuin siinä lastussa"

  ReplyDelete
 13. Todella hauska nuken sohva, käytössähän tuo varmasti kuluu mukavasti :) Ja hienoa kun oli värikoodista apua, sopii kyllä tuohon niin nappiin että.

  ReplyDelete
 14. Sulla on ihana blogi, en muista olenko koskaan aiemmin jättänyt kommenttia...
  Kaunis on pikkusänky!

  ReplyDelete