Koulun kevätjuhla

Kalaräppi, pikkumetsän häät, suvivirsi, tuuli hiljaa kuiskailee ... lasten intoa esittää on niin hauska katsella. Verneri tosin huomasi kun hivuttauduin takarivistä eteen ottamaan kuvia ja jäätyi. Heh.
Lotta oli niin elementissään lasten joukossa. On se kumma kuinka vauvakin erottaa lapsen. Tuo kuuluu minun porukkaani! Ilakoitsen kuullessani lasten ääniä. Kiljun!

Olemme saaneet nauttia kivasta pikkukoulusta kaksi ensimmäistä kouluvuotta. Käpylän peruskoulun Kumpulan sivukoulu halutaan säilyttää ... saa nähdä onko koulua enää olemassa kun Lotta menee ensimmäiselle luokalle. 

Alas mäkeä Intiankatua. Limingantielle. Vasemmalle keltaisen talon kulmalta tai toista reittiä. Lähikauppa Tanun ohitse. Pizzerian kulmalta, kasvimaapalstojen läpi, koulun pihaan. Pienen punaisen. Huomenna viimeistä kertaa.

Syksyllä Verneri aloittaa uudessa koulussa. Jossa on oppilaita ihan lukion viimeiselle saakka. Uusi maailma avautuu. Ja uusi koulumatkareitti.
3 comments

 1. Ihania pieniä luovia ihmisiä :) Tuolla koulussa on oltu ahkerina, kylläpä hymyilytti makoisasti :)

  ReplyDelete
 2. Minä taas tänä aamuna muistelin sitä tunnetta, kun koulu loppui ja kesäloma alkoi. Paras vapauden tunne ikinä! Samaa fiilistä ei varmasti enää koskaan koe! Silloin kesäkin kesti ikuisuuden..

  ReplyDelete
 3. Voi vitsi,toivottavasti huomenaamun
  herääminen kello 06.50 on kaiken vaivan arvoista...aamu-unisena ihmisenä en jaksa käsittää että koulun kevätjuhlia vietetään lauantai-aamuna 08.15:)
  Tai siis kevätjuhla ok (=odotan innolla kuopuksen ihka ekaa!), mutta pelkkä todistusten noutaminen (siihen menee 15 minuuttia!)!
  Eikö niitä papereita voisi hakea vaikka siinä puolen päivän aikaan:)

  ReplyDelete