Viimeinen koulumatka ... hetkeenKimppu opelle mukana. Viimeistä kertaa tämä koulumatka. Haikeata. Mutta ... LOMA! Se tarkoittaa: Kumpulan maauimalaa, KäPan jalkapalloleiriä, Hesacuppia, pihaleikkejä, valvomista, mökkeilyä, rantoja, jäätelöä, Kauppatoria, nurtsia, Suomenlinnaa, Lintsiä, Särkkistä ...  ennen kaikkea sitä, että on loma,  ja se tuntuu pitkältä. Siltä se lapsena tuntui, ihanalta ikuisuudelta. Saa lojua. Ihan luvan kanssa.
5 comments

 1. Täytyykin alkaa "leikkimään kesää" heti ihan urakalla. Lähteä kauppatorille, jätskille jne.. Meri- tai järvivesi eivät varmasti missään vaiheessa lämpene minun makuun sopivaksi, mutta voihan sitä rannalle mennä istumaan.

  Tänään ainakin on hyvä sää aloittaa kesäleikki!

  ReplyDelete
 2. Ihanalta näyttää koulureitti! Meilläkin on edessä ekaa kertaa HesaCup. Odotan innolla, että me kentän reunalla notkujat saisimme nauttia kauniista Suomen suvesta :)

  Mukavaa lomaa,
  Anski

  ReplyDelete
 3. nanna
  Suosittelen! Ja ilmatkin on nyt suosineet.
  Minä en uskaltautunut odotuksen aikana viime kesänä lainkaan järveen uimaan. Maauimalaan vaan. Pelkäsin, että jos alkaa supistella, kun vedet oli järvessä niin kylmiä.

  Anski
  Hesacupissa on oma tunnelmansa. Toiv. on hyvät säät!! Ja eihän sitä tiedä vaikka törmättäisiin.

  ReplyDelete
 4. Jee Kumpula maauimala on meidänkin suosikkipaikka! Törmäillään siellä!

  ReplyDelete
 5. Villa Solbackaan aurinkoiset terveiset ja törmätään maauimalassa! Meidän pihalle saakkaa kuuluu aina selkeällä säällä kuulutukset "hyppytorni avattu!" ;D

  ReplyDelete