Valmista tuliSain kuin sainkin inspiraationi takaisin talotakapakin jälkeen ja rupesin pikkuhiljaa remontoimaan Vernerin huonetta uuteen uskoon. Vanha koiratapetti alkoi olla liian lapsekas 9-vuotiaalle. Siitä aloitinkin. Kiskoin ensin palasen sieltä toisen täältä. Kunnes oli pakko ostaa tapetinpoisto-aineet. Silti oli tiukassa.

Tapetoimme ainoastaan yhden seinän. Muille tuli maali. Tapetti on Tapettitalosta, Atomi. Minusta aivan mahtava seinässä! Onneksi uskoin itseeni. Epäilin yhdessä vaiheessa mutta onneksi ... 

Tintti-taulu on kirpparilöytö kymmenellä eurolla, siinä on kunnon painavat kehykset sekä lasi. Vanha kartta on viimeinkin kehystetty. Sehän oli  to do - "listallani" kauan, liian kauan. Nyt se sai arvoisensa kehykset sekä paikan.

Voiko parempaa synttärilahjaa saadakaan ? Emme saaneet huonetta valmiiksi ennen perjantain juhlia, meinasi hermot mennä. Huoneen ovi pysyi visusti kiinni juhlissa. Juhlista laitan lisää juttua ihan tässä lähiaikoina.

Tästä klikkaamalla lisää kuvia remontista ja huoneesta.

18 comments

 1. Onnittelut remontin johdosta!
  Hienoa jälkeä!:)

  Oikeassa olet, kannatti pitää päänsä tapetin kanssa. Rohkea valinta toimii hienosti seinässä!

  ReplyDelete
 2. Ihan huippuhieno huone, oih oih oih! Tapetti on hurmaavaa!

  ReplyDelete
 3. Ihana huone! Vertti on onnen poika kun saa tuolla asustaa. Tapetista tykkään älyttömästi;) Synttärionnea pienehkölle miehelle jälki käteen...

  ReplyDelete
 4. Verneri sai huippuhienon huoneen! Tapetti on todella onnistunut, istuu kuin nappi päähän - tai jotain :D Nimim. väsyneenä sitä unohtaa kaikki sanonnatkin...

  Tuo kartta on myös hieno. Tykkään tosi paljon vanhoista kartoista. Itselläkin olis to do -listalla vanhan merenmittauskartan kehystyttäminen. Koskahan kummassa sen sais aikaiseksi...

  ReplyDelete
 5. Loistotapetti, toimii kyllä todella hyvin :) taulut sopii paikoilleen myös mainiosti!

  ReplyDelete
 6. Tosi hieno tuli huoneesta.
  Ensisilmäyksessä katsoin ekaa kuvaa, mietin että mikäs joulupukki siellä seinällä on kunnes tajusin ettei pukilla ole sarvia eikä sillä ole musta parta :) Kehtaako tätä edes tunnustaa.
  Kartta taulu on myös ihana.

  ReplyDelete
 7. Jee, kiitos kehuista. Meilläkin kaikki tykkää huoneesta ja tapetista. Hyvä tuli.

  ReplyDelete
 8. Katrir
  Hih, mulle ei tullut Joulupukki mieleen ennen kuin luin kommenttisi :D :D

  ReplyDelete
 9. Todella kiva tapetti :)

  Linda

  ReplyDelete
 10. Tulipa hieno ison pojan huone!

  Tapetti on älyttömän kiva. Kyllä sulla on sitten hyvä maku!!

  ReplyDelete
 11. Ihan mahtava lopputulos!Verhot on ihan huiput ja tapetti samoin,siulla on tosiaan silmää.Ihanan värikylläinen huone,upea lipasto.Nyt loppuu sanat,lisäänpähän vielä vaan et tykkään!

  ReplyDelete
 12. Näyttää upealta. Atomi ja vielä vihreänä on superhieno. Hauskaa, että motivaatio löysi tiensä takaisin.

  ReplyDelete
 13. Todella upea huone. Onnittelut hyvästä mausta.

  ReplyDelete
 14. Ihanan verhokankaan olet valinnut poikasi huoneeseen, samoin tapetti on tosi kiva. Meilläkin juhlittiin juuri 9-vee synttäreitä.
  Sulla on mukava blogi!

  ReplyDelete
 15. Olen jo vuoden verran lukenut blogiasi, nyt liityin vihdoin ihan lukijaksikin. Tapetti on upea!

  ReplyDelete
 16. Tosi hyvältä näyttää!! Kyllä Vernerin nyt kelpaa :) Saiko hän itse vaikuttaa valintoihin vai oliko tämä remppa enemmän äidin heiniä? Hyvin näyttää poitsu viihtyvän ainakin noissa lisäkuvissa :)

  ReplyDelete
 17. Voi kiitos ihanat kommenteistanne! Aina en ehdi jokaiseen vastamaan mutta luen aina kaikki ja ilostun ja mietin mielessäni teitä siellä toisella puolella.

  Virpi
  Äidin remontti mutta poika hyväksyi. Oli mukana Tapettitalossa :)

  ReplyDelete