Tiistaina Lintsillä ja muita merijuttuja

Eilen oli meidän hääpäivämme ja otimme vapaata lapsista. Minut yllätettiin  -illallisen jälkeen yövyimme hotellissa. Tosin ylläri oli arvattavissa ennalta, kun ihmettelin päivällä missä minun pyjamanhousuni, pilkkupaitani ja niinkin ihana kapistus kuin rintapumppu olivat. Mies oli salakuljettanut ne hotellille etukäteen. Tuntui kuitenkin mukavalta saada hengähtää hetki ilman lapsia. Tänään Lotta on antanut samalla mitalla takaisin, ainakin illan nukuttamismaraton oli piiiiitkä kuin nälkävuosi. Taisi suuttua meille verisesti.


Tänään käytiin illalla uimassa lasten kanssa porukalla. Merivesikin oli tosi lämmintä. Lotta telmi hiekassa. Veteen ei viety, eipä tuo tosin edes halunnutkaan. Toinen ipana kyllä halusi.****Verneri sanoi: " kerran satoi yheksän kuukautta putkeen!" Minä: "ai, jaa"
"Äiti, tää auto on vähän niin kuin vauvojen vuoristorata, vai mitä?" Minä: "juu, on... hmmm"
Verneri sanoo: "Lotta vois pitää tota vauvahupitarraa aina paidassaan,  niin se olisi aina vau-va-hu-pi!" (painottaa sanaa vauvahupi)
Verneri: "äiti, jos sulla olis tissi tässä (näyttää hauistaan), voisit puristaa sitä näin (koukistaa hauiksensa),  ja sitten sieltä tulis maitoa!"

Aaaaaarggghhhhhhh! Hieman väsynyttä jutustelua Linnanmäkipäivän ja koko illan jälkeen.


8 comments

 1. Mainion ihania kuvia!!! :D Kiitos mukavasta postauksesta!

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia! Mä katoin, et Lottakos se tuossa yhdessä kuvassa kävelee...

  Höh! Just aattelin et, oisitte voinut lähtee meidän kanssa ens viikolla Lintsille, ollaan menossa nääs. Voitas sit vaikka tulla käymään?

  ReplyDelete
 3. Moikka! Täältä tuttienkeittelyn lomasta tulin moikkaamaan ja katselemaan mitä kaikkea ihanaa sulle on ilmestynyt blogiin sinä aikana kun mä en ole kerennyt täällä käydä. Ihania kesäjuttuja ootte tehneet :-) Terkkuja tosi paljon, miten se Lotta onkin jo NOIN iso tyttö!! Supersuloisuus!!!

  ReplyDelete
 4. anni
  Kiitos :)

  -A-
  Joo, ei kiitos enää lintsille :D ;) Yksi kerta oli oikein hyvä. Oltiinkin siellä melkein 8h ... pläähkis. Tervetuloa kahveelle tai vaikka tuohon maauimalaan Julian kanssa.
  Lotta ei vielä kävele, vaikka nousee topakasti ylös ja irrottaa molemmat kätensäkin jo tuesta. Kuvassa on Lotan kummien toinen tyttö.

  Hannis
  Ihanaa, että olet jaksanut käydä moikkaamassa minua. Sulla on siellä kädet täynnä tekemistä ... :)

  ReplyDelete
 5. Meillä kävi samoin nukuttamisten kanssa, kun kävimme eilen ratsastamassa kaksistaan miehen kanssa. Poika oli vaivaiset pari tuntia hoidossa isovanhemmilla, ja illalla nukuttaminen kesti 1h15min! Voi tsiisus, että meni hermot... Totesinkin miehelle, että näköjään ihan turha kuvitella rentoutuvansa, kun kosto on tällainen :D

  ReplyDelete
 6. Ne tikkarit on nostalgisia! Sellainen piti aina saada minunkin. Tikkari kesti aina pari päivää, kun pahimman ällötyksen tultua laittoi sen hetkesi takaisin muoviin :)

  ReplyDelete
 7. Minä näinkin sinua Lintsillä! Tosin vaan ihan pienen hetken, mutta näin kuitenkin. Kyllä Lintsi on vaan ihana kesäjuttu. Korkeasaaressa me käydään syksymmällä, silloin näkee eläimiäkin.

  ReplyDelete
 8. Jonna
  Ei oo totta! Me nähtävästi törmätään aina :)

  ReplyDelete